به گزارش «شیعه نیوز»، رئیس پلیس پیشگیری ناجا با هشدار درباره اپلیکیشنهای دوستیابی گفت: ترویج فساد اخلاقی، کلاهبرداری گسترده و سرقت اطلاعات نتیجه استفاده از اپلیکیشنهای دوستیابی است.
سردار مهدی معصوم بیگی افزود: برابر پایش مرکز رصد و پیشگیری سایبری این پلیس در فضای مجازی، اخیرا تولید و استفاده از اپلیکیشنهایی با عناوین دوستیابی، همسریابی و غیره رشدی قارچ گونه در میان مردم به ویژه جوانان و نوجوانان دارد که متاسفانه در حال گسترش است. این اپلیکیشنها که اغلب فاقد مجوز هستند در مارکتهای مختلفی مانند Google Play منتشر شدهاند و بعضا نیز آمار تعداد بارگیری آنها از ۵۰ هزار تا یک میلیون مورد است.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تولیدکنندگان این اپلیکیشنها با روشی خاص اقدام به کلاهبرداری از کاربران میکنند، خاطرنشان کرد: پس از نصب اپلیکیشن در همان بدو ورود مشاهده می شود کاربر دیگری با تصویری اغوا کننده و جعلی به قصد دوستی سعی در ارسال پیام و ارتباط گیری دارد.
سردار معصوم بیگی گفت: در ادامه این فرآیند، اپلیکیشن مذکور که تبادل پیام را از قبل بسته است اعلام می کند برای ارسال پیام و برقراری ارتباط به طور کامل لازم است تا کاربر اقدام به پرداخت مبلغی کند از این رو پس از پرداخت وجه، کاربر مذکور متوجه می شود که پیام دهنده جعلی بوده است.
ارشدترین مقام پلیس پیشگیری کشور تصریح کرد: این قبیل اپلیکیشنها علاوه بر ترویج فساد اخلاقی و کلاهبرداریهای گسترده، با توجه به مجوزهایی که هنگام نصب از سیستم عامل می گیرند به راحتی می توانند پیامکهای دریافتی را نیز سرقت کنند که این دسترسی امکان ورود صاحبان اپلیکیشنها به سایر شبکه های اجتماعی و یا حتی حساب بانکی اینترنتی کاربران را با توجه به امکان سرقت کد احراز هویت و یا رمز پویا فراهم می آورد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان کرد: بر اساس بررسیهای به عمل آمده تاکنون افرادی از این طریق پول خود را از دست دادهاند و با توجه به آمار بالای بارگیری آنها تاکنون میلیاردها تومان از مردم کلاهبرداری شده است.
سردار معصوم بیگی با هشدار به افراد سودجو و فرصتطلب در خصوص برخورد قاطعانه پلیس با این قبیل مجرمان خاطرنشان کرد: به خانواده ها، جوانان و نوجوانان عزیز توصیه می کنیم از نصب این قبیل اپلیکیشن ها که هویت، دارایی و سلامت آنان را تهدید میکند، اکیدا خودداری کنند.
انتهای پیام