به گزارش «شیعه نیوز»، امارات متحده عربی تجهیزات زرهی خود را از استان تعز واقع در جنوب غرب یمن خارج کرد.
این در حالی است که خبرهای ضد و نقیضی در باره عقب نشینی نیروهای وابسته به امارات از یک بندر صدور نفت در استان شبوه واقع در جنوب یمن وجود دارد.
یک منبع نظامی که خواست نامش فاش نشود به آناتولی گفت: امارات تجهیزات و خودروهای زرهی را که در سال 2018 به لشکر 35 زرهی و گردانهای سلفی «ابوالعباس» مستقر در جنوب تغز داده بود، از این منطقه خارج کرد.
امارات شماری از این تجهیزات پیشرفته را در دو مرحله یعنی چهارشنبه و اوایل هفته جاری از منطقه خارج کرد.
وی افزود: این اقدام در چارچوب طرح امارات برای عقب نشینی از ساحل غربی و استانهای جنوبی یمن و تحویل آنها به طرف سعودی بر اساس توافقنامههای قبلی میان طرفین به منظور حل مشکل سرپیچی شورای انتقالی جنوب از دولت قانونی(دولت مستعفی منصور هادی) در شهر عدن واقع در جنوب یمن است.
شورای انتقالی جنوب یمن در ماه می ۲۰۱۷ (اردیبهشت/ خرداد۹۶) با حمایت ابوظبی تشکیل شد و یکی از اهداف آن، طرح جدایی جنوب از شمال یمن است. این شورا با رهبری "عیدروس الزبیدی" استاندار وقت عدن طرح ها و اهداف امارات را پیش می برد که اختلافات بین دولت مستعفی و پیشین یمن و امارات موجب عزل وی از سوی منصور هادی شد.
از آن پس اختلافات میان این دو جریان تشدید و شهر عدن به عرصه درگیری های سیاسی و نظامی میان نیروهای وابسته به دولت مستعفی منصور هادی (مورد حمایت عربستان) و شورای انتقالی جنوب یمن (مورد حمایت امارات) شد و به دنبال اعلام خبر خروج نیروهای اماراتی از یمن در تابستان امسال و عیان شدن اختلافات در ائتلاف سعودی - اماراتی، جدایی طلبان به طور رسمی به مواضع وابستگان سعودی در جنوب یمن حمله کردند.
پس از تشدید درگیری ها در استان های جنوبی یمن در تابستان امسال و خارج شدن کنترل این مناطق از دست نیروهای منصور هادی(متحد عربستان)، ریاض تصمیم گرفت تا در قالب "نشست جده" که کار خود را از اوایل ماه گذشته میلادی (اوایل شهریور) آغاز کرده، بار دیگر نیروهای مخالف جنبش انصارالله یمن را متحد کند.
عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند. بر اثر این تجاوز تاکنون بیش از هزاران یمنی کشته شدند.