۰

علت‌های گرایش نوجوانان به برقراری روابط نامشروع

رئیس اداره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: یکی از علت‌های گرایش نوجوانان و جوانان به روابط با جنس مخالف، تغییرات فرهنگی است.
کد خبر: ۱۸۵۶۳۰
۰۹:۱۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
به گزارش «شیعه نیوز»، علیرضا زارع با اشاره به اینکه ضعف اعتقادی، اختلافات خانوادگی، عدم ارضای نیازهای عاطفی و… از علت‌های ایجاد روابط نامشروع بین دختران و پسران است، ادامه داد: برخی از خانواده‌ها سهل گیر و برخی از خانواده‌ها سخت گیر هستند که در هر دو مورد افراط و تفریط، موجب ایجاد فاصله در بین خانواده و فرزندان می‌شود که آسیب‌های بسیاری را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه در خانواده‌های منطقی آسیب‌های کمتری فرزندان را تهدید می‌کند، عنوان کرد: زمانی که فرزندان در خانواده‌ای منطقی پرورش پیدا می‌کنند، رفتارهای منطقی نیز از آنها دیده می‌شود و در اینگونه خانواده‌ها تصمیم گیری، به صورت گروهی انجام می‌شود و اعضای خانواده با یکدیگر ارتباط نزدیک تری دارند.

زارع در رابطه با اثرات منفی فضاهای مجازی و ماهواره‌ها، اظهار کرد: متأسفانه دیدن برنامه‌هایی که با اعتقادات اسلامی نیز منافات دارد، موجب شده است که دختران و پسران زودتر از زمان اصلی به این راه‌ها گرایش پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه بعد از ایجاد رابطه‌های پنهانی در بین دختران و پسران آسیب‌های بسیاری نیز آنان را تهدید می‌کند، افزود: زمانی که روابط پنهانی شکل می‌گیرد، اگر این رابطه‌ها به ازدواج ختم نشود آسیب‌های روحی و جسمی بسیاری جوانان را تهدید می‌کند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی با تاکید بر اینکه دختران در این رابطه‌ها به دنبال ازدواج هستند، تصریح کرد: اکثر پسرها در این روابط به دنبال برقراری روابط جنسی هستند و این مسئله بیشتری آسیب را برای دختران به دنبال دارد.

به گفته وی، خانواده‌ها در این شرایط باید سعی کنند موضوع را به دور از خشونت و درگیری حل کنند در این صورت نتیجه منفی را دریافت می‌کنند و فاصله آنان با فرزندانشان بیشتر می‌شود که این موجب می‌شود تا فرزندان خود را به طور ناخودآگاه به سمت و سوی کارهای منفی سوق دهند.

زارع با اشاره به اینکه افرادی که درگیر اینگونه رابطه‌ها هستند اختلالات روانی نیز پیدا می‌کنند، تاکید کرد: از آنجایی‌که فرزندان خود را درگیر کار مخفیانه می‌کنند، موجب می‌شود تا درگیر اضطراب و نگرانی دائمی شوند که این موضوع آسیب‌های روحی روانی را تشدید می‌کند.



منبع: ISNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: