۱

سن مصرف مواد مخدر به ۲۰ تا ۲۴ سال رسید

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: ۲ میلیون ۸۰۰ هزار نفر مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند و سن شروع مصرف به ۲۰ تا ۲۴ سال رسیده است.
کد خبر: ۱۵۰۷۰۶
۰۹:۰۶ - ۲۷ مهر ۱۳۹۶
به گزارش «شيعه نيوز»، مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: ۲ میلیون ۸۰۰ هزار نفر مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند و سن شروع مصرف به ۲۰ تا ۲۴ سال رسیده است.

حمید صرامی عصر روز چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه اعتیاد نخستین آسیب اجتماعی در کشور است، اظهار داشت: این آسیب اجتماعی از ابتدای انقلاب تاکنون سبب گرفتاری بسیاری از جوانان و نوجوانان شده به گونه‌ای امروز 2 میلیون و 800 هزار نفر مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه در  قانون برنامه پنجم اتفاق جدی برای مبارزه با مواد مخدر رخ نداد، گفت: پیش از برنامه پنجم نیز نسبت به این موضوع کم‌توجهی می‌شد اما در برنامه‌های جدید به این آسیب اجتماعی توجه بیشتری شده و امید است که مبارزه با آن به صورت جدی‌تری انجام شود.

صرامی با اشاره به فعالیت‌هایی که در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر انجام شده است، افزود: از ابتدای انقلاب تا سال گذشته بیش از 9 هزار تن مواد مخدر کشف شد و  بیش از 7 میلیون نفر با این علت روانه زندان شدند که 30 درصد آنها تکراری بوده است.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه میانگین سن شروع مصرف مواد مخدر 20 تا 24 سال است، بیان کرد:  20 درصد مصرف‌کنندگان دارای مدرک فوق دیپلم به بالا و 156 هزار نفر زن هستند و الگوی مصرف تریاک 53.3درصد، گل و حشیش 11 درصد و شیشه 8.1 درصداست.  

وی با اشاره به اینکه امروزه مصرف مواد مخدر در مدارس نیز شیوع پیدا کرده است، عنوان کرد: شیوع مصرف در متوسطه دوم 2.1 درصد در کشور است  و آموزش و پرورش باید بیشتر در این زمینه وارد شود چراکه در برخی از استان‌ها نظیر فارس این آمار بیشتر است، در استان فارس مصرف در مدارس 3 درصد گزارش شده است.

صرامی با اشاره به نقش خانواده در گرایش به مصرف در نوجوانان بیان کرد: شانس مصرف مواد در خانواده‌های مشکل‌دار 2.21 درصد بیشتر است و دانش‌آموزانی که با والدین مشکل دارند 2.67 تمایل بیشتری به مصرف مواد مخدر پیدا می‌کنند.

وی با مقایسه میان آمار در استان فارس و کشور تصریح کرد: استان فارس در مسیر ترانزیتی است و این امر در ابتلا بیشتر به اعتیاد و مصرف مواد مخدر موثر است، نرخ شیوع در فارس 8 درصد و کشور 5.1 درصد و مصرف داروی بدون تجویز در کشور حدود 14 درصد و در فارس 20 درصد است.

صرامی با اشاره به اینکه تریاک و شیره، شیشه و حشیش به ترتیب در استان فارس رتبه‌های اول تا سوم مصرف را دارند، گفت: 22.3 درصد کارگران در محیط 50 تا 500 نفره مواد مصرف می‌کنند که در استان فارس حدود 40 درصد است.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه 69 درصد مردم ایران اعتقاد به فعالیت جدی در امور پیشگیرانه دارند، افزود: 8 هزار مرکز نگهداری معتادان در کشور فعال است که 40 درصد کل معتادین تحت پوشش هستند.
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۷
ملتی زمانی مقتدر است که تن سالم وعقل سالم در آن باشد جامعه ای که دردهایش به حدی رسیده که تحملش سخت است به هرجایش دست بگذاری ناله اش بلند است او زمین گیر است گرچه به این یا آن فحاشی هم بکند ...یا سنگ پرانی کند همسایه هایش را اذیت کند همه از پریشانی او خبر می دهد.