به گزارش «شيعه نيوز»، دکتر گلایل اردلان، در این باره گفت: باتوجه به بند چهارم سیاستهای کلی خانواده که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، تلاش کردیم با حوزههایی که هر یک به نوعی داعیه خدمت به جوانان در زمینه ترویج ازدواج سالم را دارند، از جمله وزارت ورزش و جوانان، حوزه علمیه قم، معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، سازمانهای مردم نهاد، شهرداری و ... تعاملی گسترده برقرار کنیم. در همین راستا، سند سلامت جوانان که چندی پیش به تصویب رسیده بود، با الحاق بند ترویج ازدواج سالم در جوانان و کاهش رفتارهای مخاطره آمیز تکمیل شد.
وی افزود: همچنین کمیته اجرایی سلامت جوانان با ریاست استاندار، حضور ذینفعان، دبیری معاونت بهداشتی در دانشگاهها و تهیه تفاهمنامه با حوزه علمیه در مشهد و استفاده از ظرفیت آستان قدس رضوی در بحث پکیجهای آموزشی و آموزش به جوانان یکی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در این حوزه است.
به گفته اردلان، شناسایی ظرفیتهای موجود در دستگاهها در زمینه ترویج ازدواج سالم از طریق فراخوان به دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی در خصوص جذب مدرس در زمینه تدریس معیارهای همسرگزینی مناسب به دانشجویان، تدوین تفاهمنامههای منطقهای بین حوزه و دانشگاه در راستای استفاده از پتانسیلها، برگزاری کارگاهها، سمینارها و همایشهای مشترک با وزارت ورزش وجوانان، وزارت علوم، ستاد کل نیروهای مسلح و حوزه علمیه قم در زمینه ترویج ازدواج سالم در جوانان بخشی دیگر از برنامههای درحال اجرا است.
رییس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سطح ملی و استانی برای دعوت از اساتید در زمینه ارائه راهکار در خصوص کاهش سن ازدواج و مباحث ازدواج سالم نیز هماهنگیهایی صورت گرفته است. همچنین از همراهی جوانان مستعد در دانشگاه برای آموزش مباحث مهارتهای همسرگزینی مناسب و ازدواج سالم به سایر جوانان بهره گرفتیم.
اردلان، ضمن اشاره به هماهنگی با معاونت فرهنگی دانشجویی در زمینه شناسایی کانونهای فرهنگی هنری در راستای شناسایی جوانان، افزود: در راستای عملیاتی کردن بندهای مرتبط با جوانان در سیاستهای کلی خانواده، جلسههای پرسش و پاسخ در زمینه موانع ازدواج و راهکارهای ترویج ازدواج سالم در جوانان با حضور جوانان و اساتید مرتبط و همچنین کارگاههای آموزشی با حضور جوانان برگزار شد. همچنین تلاش کردیم با برگزاری تئاتر وتهیه فیلم با محوریت ترویج ازدواج سالم و با مشارکت جوانان گام دیگری در این راه برداریم.
رییس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، اقدام برای توانمندسازی جوانان در زمینه مراقبت از خود و ارتقای سلامت اجتماعیشان با ایجاد فضای مثبت در خصوص ازدواج سالم و پیشگیری از رفتارهای مخاطرهآمیز در آنها، آموزش مضرات ازدواج دیر هنگام به جوانان و خانوادههایشان با همکاری جوانان دانشجو و داوطلب را بخش دیگری از اقدامات وزارت بهداشت برشمرد.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف ما فرهنگسازی در زمینه ترویج ازدواج بدون تجملگرایی و فرهنگسازی در زمینه شناساندن ابعاد مختلف معنوی، اجتماعی و روانی ازدواج به جوانان وخانوادههایشان است که در حال حاضر در اولویت برنامههای خود قرار دادهایم.
دختر 30 ساله ویا بیشتر وکمتر انهم با این توقعات انچنانی وعروسیهای انچنانی چطور ومیتواند ویا بتواند علاقه به ازدواج داشته باشد البته چه پسر وچه دختر