۰

استفاده از مفاهم نهج‌البلاغه در برنامه‌های آموزش و پرورش

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفـت: در برنامه ریزی رسمی و غیر رسمی آموزش و پرورش باید تدبیر شود تا بیش از پیش از مفاهیم بلند مولای متقیان در نهج‌البلاغه بهره‌برداری شود.
کد خبر: ۱۲۵۱۲۴
۱۶:۱۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۵
به گزارش «شيعه نيوز»، مهدی نوید ادهم در آیین اختتامیه نخستین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کشور افزود: یکی از رسالت‌های آموزش و پرورش از منظر سند تحول بنیادین، زمینه‌سازی آشنایی دانش آموزان با قرآن و معارف اهل بیت(علیهم السلام) است که برای این منظور برنامه‌های مختلفی تدارک دیده شده است که سبب توانمندسازی جامعه قرآنی می‌شود و خوشنودیم که برنامه ی امروز یکی از بزنامه هایی است که با این منظر اجرایی شده است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به حدیثی از پیامبزاکرم(صلی الله علیه وآله)درمورد ترویج سیره ی نبوی و نقش وتاثیر مربیان پرورشی ومعلمان قرآنی دراین موردتصریح کرد:اندیشه دینی اندیشه ای زیبا،بهنجار، متعادل و شوق انگیزاست و از آنجا که تعلیم وتربیت در فضای زیبایی ها رقم می خورد و بر این اساس رابطه احسن ونیک مربی ومتربی ،کتاب درسی و ساختار آن و فضای آموزشی وپرورشی موجب انس وانتقال پیام تربیتی می شود.

وی با بیان این نکته که محاسن کلام باید به اقتضای روز به مخاطب منتقل شود به فرهنگیان برجسته قرآنی کشورتوصیه کرد: هر جا مخاطب انتقال پیام تربیتی را بر نمی تابد باید بررسی شود تا علت این عدم انتقال مشخص شود.

نوید ادهم با تاکید بر حشر و نشر با نهج البلاغه به فرمایش رهبری در مورد مهجوریت این کتاب مقدس درسطح کشور اشاره کرد و گفت: در برنامه ریزی رسمی و غیر رسمی آموزش و پرورش باید تدبیر شود تا بیش از پیش از مفاهیم بلند مولای متقیان در نهج البلاغه بهره برداری گردیده وفهم از نهج البلاغه درسطح جامعه نشر یابد.

   
منبع: MEHR NEWS
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: