به گزارش «شیعه نیوز»، وبسایت «سلان» در گزارشی نوشت: 5 زن آمریکایی که همسران خود را در حملات تروریستی 11 سپتامبر از دست دادند، در سرمقالهای که روزنامه «نیویورکتایمز» چهارشنبه منتشر کرد، از دولت آمریکا بدلیل اتحاد با رژیم وهابی آلسعود بهشدت انتقاد کردند. بیوههای قربانیان 11 سپتامبر در این مقاله، رژیم افراطی عربستان را به گروه تروریستی القاعده تشبیه کردهاند.
در این سرمقاله آمده است:
«عربستان سعودی سالهاست که وهابیت را در سراسر جهان گسترش میدهد. این رژیم سالهاست با تربیت تروریستها در مراکز خاص و حمایت از افراطگرایان، راه را برای اقدامات مرگبار تروریستی هموار کرده است. ما که همسرانمان در حملات 11 سپتامبر کشته شدند، به خوبی میدانیم که هواپیمارباهای سعودی تحت تأثیر آموزهها و عقاید [افراطی] وهابیت، عملیات تروریستی این روز را طراحی کردند. در وهابیت، کشتن کفار برای گسترش این فرقه واجب است.»
در ادامه گزارش آمده است: وهابیت یک فرقه افراطی ساختهی پادشاهی سعودی است. بسیاری از مسلمانان آن را جزئی از اسلام نمیدانند. پیروان [راستین] دین [مبین] اسلام معتقدند وهابیت شکل تحریفشدهای از دین است که بسیار به مسیحیت افراطیی شباهت دارد که گروههای بنیادگرا و متعصبی مانند «کلیسای وستبرو باپتیست» ترویج میدهند.
رژیم عربستان سعودی یک حکومت پادشاهی است که قوانین دین [اسلام] را [تحریف] میکند. نقض حقوق زنان و اقداماتی از قبیل گردنزنی به طور مرتب در این کشور صورت میگیرد. این رژیم در دهههای اخیر، حدود 100 میلیون دلار بابت ترویج عقاید افراطی وهابیت در سراسر جهان هزینه کرده است.
نگارنده گزارش سپس میافزاید: پادشاهی آلسعود سالهاست که در پوشش امور خیریه به ترویج وهابیت میپردازد. ریاض هزینه تأسیس مراکز آموزشی را در کشورهای فقیر و توسعهنیافته پرداخت میکند. در عوض، عقاید وهابیت به کسانی که در این مراکز درس میخوانند، آموزش داده میشود.
سلسلهای از حملات انتحاری 11 سپتامبر 2001 (20 شهریور (1380 بهدست گروه تروریستی القاعده در خاک آمریکا انجام شد. صبح آن روز، ۱۹ تروریست القاعده، چهار هواپیمای تجاری - مسافربری را ربودند. تروریستها، دو هواپیما را در فاصلههای زمانی گوناگون به برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی در شهر نیویورک کوبیدند. در نتیجه این دو برخورد، همه مسافران به همراه عده بسیاری که در ساختمانها حضور داشتند، کشته شدند. هر دو ساختمان، پس از دو ساعت به طور کامل ویران شدند و آسیبهای زیادی نیز به ساختمانهای پیرامون وارد شد.
گروه هواپیماربایان، هواپیمای سوم را به ساختمان پنتاگون، واقع در ارلینگتون در ایالت «ویرجینیا» زدند. هواپیمای چهارم نیز نزدیک « شنکسویل» در ایالت «پنسیلوانیا» سرنگون شد. این در حالی بود که شماری از مسافران و خدمه پرواز پیش از سرنگونی هواپیما، تلاش کردهبودند تا کنترل هواپیما را به دست بگیرند. هیچکدام از مسافران این پرواز و سه پرواز دیگر زنده نماندند. در این حملات ۲٬۹۹۳ نفر کشته شدند. بیشتر کشتهشدگان این حملهها شهروندان عادی بودند، که ملیت آنها از ۹۰ کشور گوناگون جهان بود.
انتهای پیام/ 852