۰

ورود مهره عربستان به فاز براندازی دولت منتخب عراق

سیاستمدار حامی ریاض در عراق که مجری برنامه عربستان سعودی است، دولت منتخب عراق را دولتی ضعیف و ناکارآمد خواند و خواستار تغییر دولت حیدرالعبادی شد.
کد خبر: ۹۹۸۳۰
۰۹:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
 به گزارش «شیعه نیوز»، ایاد علاوی نخست وزیر اسبق و رئیس ائتلاف الوطنیه عراق دولت منتخب عراق را دولتی ضعیف خواند و خواستار تغییر حیدر العبادی نخست وزیر عراق و انتخاب یک فرد مقتدر به جای وی شد.

معاون رئیس جمهور عراق که با اجرای اصلاحات جدید عبادی سمت خود را از دست داده با همان ادعاهای نخ نما شده‌ای همچون طایفه ای عمل کردن دولت منتخب عراق و حذف برخی از جریان‌های سیاسی ، تجدید نظر در قدرت اجرایی کشور و مشارکت برخی از گروه‌ها از جنبش مردمی و برخی از گروه‌هایی که به زعم وی خارج  از قدرت اجرایی قرار گرفتند، در قدرت خواستار شد. (سناریوی آل سعود علیه دولت منتخب عراق)

ایاد علاوی که با تداوم کار دولت شیعه در عراق مشکل دارد و در دولت گذشته نیز در برابر انتقادهای نوری المالکی از عربستان به سبب حمایت از تروریست‌های تکفیری، به حمایت از آل سعود پرداخته و اوج خوش خدمتی و سرسپردگی خود را اثبات کرده است،  اوضاع عراق را خطرناک توصیف کرده تا تمامی مشکلات عراق را متوجه دولت منتخب این کشور کند.

وی برای توجیه سخنان خود علیه دولت عبادی مدعی شد: اوضاع عراق به سمت نقطه خطر می رود که ملت کریم عراق را با خطری بزرگ مواجه خواهد کرد. همچنان که فروپاشی اوضاع امنیتی که در انفجارها، آدم ربایی‌ها گسترده و ترور های هدفمند خود را  نشان می‌دهد اگر ادامه پیدا کند باعث آسیب به ملت عزیز عراق خواهد شد.

علاوی بدون اشاره به طرح اصلاحی عبادی که مورد توجه مردم و مرجعیت عالی عراق قرار گرفته، افزود: تظاهراتی که از چندین ماه پیش خواستار حقوق مردم است هیچ دستآوردی نداشته و دستگاه حاکم به درخواست‌های مردم پاسخی جدی نداده است.

وی برای نشان دادن عمق کینه خود از دولت منتخب عراق و بدون توجه به این مسئله که اجرای اصلاحات و برقراری امنیت در کشوری جنگ زده پروسه‌ای زمان بر است،  اشغال بخش هایی از عراق به دست داعش را توجیهی بر ناکارآمدی عبادی قلمداد کرد و آن را دلیلی برای تغییر دولت خواند. (بزرگنمایی مشکلات اجتماعی)

وی در این راستا ادعا کرد که اشغال چندین شهر بزرگ و استان‌ها و مناطق از سوی داعش به همراه کمبود زیاد و خطرناک بودجه عراق و همچنین انتشار نابسامانی در سراسر کشور و ناتوانی دولت کنونی برای مقابله با این موضع و پیدا کردن راه حل های موثر برای مشکلات، تمامی این مسائل بازنگری در تشکیل قوه مجریه را ضرورتی بسیار جدی می بخشد.

انتهای پیام/654
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: