۰

طرح موضوع برابري ديه زن و مرد با رهبر انقلاب

در مواردي زنان سرپرست خانواده هستند و خانواده را شخصا اداره مي‌کنند. ما در اين موارد دست استمداد به سمت فقها دراز مي‌کنيم و با توجه به اينکه ما معتقد به مذهب شيعه هستيم که مذهبي پوياست و هرگز به بن‌بست نمي‌رسد از ايشان درخواست مي‌کنيم در زمينه فقهي راه‌حلي ارايه دهند.
کد خبر: ۴۵۲
۰۰:۰۰ - ۱۵ تير ۱۳۸۶

به گزارش «شیعه نیوز»، يکي از اعضاي فراکسيون زنان مجلس با تأکيد بر تعامل کارشناسان و فعالان حوزه زنان و علما و فقهاي حوزه علميه تأکيد کرد: «موضوع برابري ديه زن و مرد را در ديداري که به زودي با مقام معظم رهبري خواهيم داشت، مطرح نموده و از ايشان درخواست ارايه رهنمود خواهيم کرد».
هاجر تحريري در خصوص نامه جمعي از تشکل‌هاي فعال در زمينه حقوق زنان به مجلس در خصوص تهيه طرحي براي برابري ديه زن و مرد در آستانه تولد حضرت زهرا(سلام الله علیها ) و تأکيد هاشمي رفسنجاني بر آمادگي مجمع تشخيص مصلحت براي تصويب آن در خصوص اقدامات نمايندگان در اين خصوص گفت: «موارد مربوط به حقوق زنان دغدغه زنان حاضر در مجلس هفتم بوده و هست و تلاش‌هايي در اين زمينه در دوره هفتم و در دوره‌هاي گذشته صورت گرفته است. برخي از قوانين نشأت گرفته از دين ماست و ما براي آنکه قانوني را تهيه کنيم بايد از نظر کارشناسي فقها در اين زمينه استفاده کنيم. به هر حال در هر امري بايد به کارشناس مراجعه کرد. همانطور که ما مسايل پزشکي را از مهندسان نمي‌پرسيم در اين زمينه هم بايد به عالمان و فقيهان مراجعه کرد».
وي افزود: «از سوي ديگر برخي امور نيز در زمره واقعيت‌هاي جامعه هستند و برخي از کارشناسان حوزه اجتماعي بر آنها اشراف دارند. به نظر ما بايد تعاملي ميان فقها و کارشناسان حوزه اجتماع و زنان برقرار شود تا قانوني که تهيه و تصويب مي‌شود هم بر مبناي حدود شرعي بوده و هم حقوق زنان در آن لحاظ شده باشد».
اين نماينده مجلس در زمينه ديه زنان گفت:‌ «ما حکم موجود در مورد ديه زنان را با جان و دل مي‌پذيريم. اما موارد استثنايي هم هست. در مواردي زنان سرپرست خانواده هستند و خانواده را شخصا اداره مي‌کنند. ما در اين موارد دست استمداد به سمت فقها دراز مي‌کنيم و با توجه به اينکه ما معتقد به مذهب شيعه هستيم که مذهبي پوياست و هرگز به بن‌بست نمي‌رسد از ايشان درخواست مي‌کنيم در زمينه فقهي راه‌حلي ارايه دهند تا ما نيز به عنوان نمايندگان ملت مجراهاي قانوني اعمال و اجراي آن را بيابيم».
اين عضو فراکسيون زنان مجلس با تأکيد بر اينکه اين امور يکي از دغدغه‌هاي ماست و ما پيگير آن خواهيم بود افزود: «در جلسه‌اي که به زودي خدمت مقام معظم رهبري مي‌رسيم بحث برابري ديه زن و مرد و مواردي از اين دست مسلما از مسايلي هستند که خدمت ايشان مطرح مي‌کنيم و رهنمود خواهيم خواست».
تحريري در پايان در پاسخ به اين سؤال که آيا طرح جدي و خاصي در اين زمينه در مجلس وجود دارد يا خير اظهار داشت: «طرح‌ها گاهي در مرحله مطالعه هستند و گاهي در مرحله اجرا. ما اکنون در اين زمينه طرحي در مرحله اجرا نداريم. اما در حد مطالعه ارتباطات خوبي گرفته‌ايم و تشکل‌ها و نهادهايي چون شوراي فرهنگي – اجتماعي زنان، مرکز تحقيقات زنان در قم و مرکز پژوهش‌هاي مجلس کمک‌هاي فکري بسياري به ما ارايه داده‌اند».

 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: