۰

راه حل‌های کوتاه و کاربردی برای درمان نشخوار فکری

نشخوار فکری علائم مختلفی دارد اما برای شناسایی این مسئله باید به چند ویژگی رفتاری بیشتر توجه کرد. در واقع اگر این ۳ ویژگی را دارید، باید احتمال درگیر شدن با نشخوار فکری را در ذهنتان روشن کنید.
کد خبر: ۳۰۵۰۲۹
۱۲:۴۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳

شیعه نیوز | تا حالا شده یک فکر مدام در سرت بچرخد و نتوانی آن را از ذهنت خارج کنی؟ به این حالت «نشخوار فکری» می‌گویند؛ یعنی بارها و بارها یک مسئله، حرف یا موضوعی را با خودت مرور کنی و در آخر به هیچ نتیجه‌ای نرسی. اما علائم این بیماری چیست و در برابر آن باید چه کرد تا بیشتر قربانی منجلاب آن نشد و از کار نیفتاد؟

به گزارش «شیعه نیوز»، نشخوار فکری علائم مختلفی دارد اما برای شناسایی این مسئله باید به چند ویژگی رفتاری بیشتر توجه کرد. در واقع اگر این ۳ ویژگی را دارید، باید احتمال درگیر شدن با نشخوار فکری را در ذهنتان روشن کنید.

۱- بیش از چند دقیقه روی مشکل تمرکز می‌کنید.

۲- درباره پذیرش و شروع فعالیت یا تفکر جدید نمی‌اندیشید.

۳- نمی‌توانید راه‌حل عملی پیدا کنید.

راه حل‌های کوتاه و کاربردی

۱-برای این بیماری بهترین راه مراجعه به پزشک است، اما درمان‌های ابتدایی و دم‌دستی هم دارد که تا حدی این وضعیت را بهبود می‌بخشد.

۲-حواس خود را با کتاب خواندن، فیلم دیدن، پازل حل کردن، بازی با بچه‌ها و... پرت کنید.

۳-افکار خود را به چالش بکشید و به ‌خود یادآوری کنید که افکارتان واقعیت ندارند و دنبال توضیحات جایگزین باشید.

۴-ورزش کنید؛ چون تحقیقات نشان می‌دهد ورزش می‌تواند این بیماری را در افراد مبتلا به بیماری‌های روانی به‌صورت قابل توجهی کاهش دهد.

۵-اگر شبکه‌های اجتماعی می‌توانند بیماری شما را تحریک کنند، از آنها دوری کنید یا استفاده از آنها را به حداقل برسانید.

۶-از دیگران کمک بگیرید. زمانی که استرس دارید، به دیگران تکیه کنید. دوستان و اعضای خانواده می‌توانند منبع مهمی از حمایت باشند و حواس شما را از افکار منفی پرت کنند.

۷-اعتماد به نفس خود را بالا ببرید. بسیاری از افراد درگیر با این بیماری اعتماد به نفس کمی دارند. در واقع تحقیقات نشان داده که کمبود اعتماد به نفس و تمایل به نشخوار ذهنی ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند.

 

منبع: HAMSHAHRI
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: