۰

گرانی‌ها روح و روان جامعه را تحت تاثیر قرار داده است

آقای سلام ستوده در گفت و گو با خبرنگار شفقنا با اشاره به تاثیر وضعیت معیشتی و اقتصادی بر گسترش اختلالات روانی جامعه، بیان کرد: بحث اختلالات روانی در سطح کشور بسیار مشاهده می شود و اگر تدابیر لازم برای درمان و حل ریشه ای این موضوع صورت نگیرد، ممکن است وسعت بیشتری در سطح کشور پیدا کند.
کد خبر: ۳۰۲۳۳۳
۱۰:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

شیعه نیوز | عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر فقر بر اختلالات روانی جامعه، گفت: کودکان کار، زنان بی سرپرست و تمام کسانی که در فقر به سر می برند، همه جامعه هدف آسیب های اجتماعی هستند که اگر برای حل این مشکل هر چه زودتر کاری نکنیم قطعا آسیب های جبران ناپذیری در انتظار ما خواهد بود.

به گزارش «شیعه نیوز»، آقای سلام ستوده در گفت و گو با خبرنگار شفقنا با اشاره به تاثیر وضعیت معیشتی و اقتصادی بر گسترش اختلالات روانی جامعه، بیان کرد: بحث اختلالات روانی در سطح کشور بسیار مشاهده می شود و اگر تدابیر لازم برای درمان و حل ریشه ای این موضوع صورت نگیرد، ممکن است وسعت بیشتری در سطح کشور پیدا کند.

وی افزود: این موضوع علل پزشکی هم دارد ولی دلیل اصلی آن به مسایل و مشکلات اقتصادی، معیشتی و آرامش آنها باز می گردد؛ آرامش گزینه حیاتی در کشور است که باید به آن اهمیت داده شود وقتی مردم آرامش داشته باشند قطعا این آرامش به تمام زوایای زندگی نفوذ پیدا می کند و می‌توانیم از هر لحاظ در سلامت کامل به سر ببریم و سلامت اجتماعی سلامت کشور را به دنبال دارد.

تورم و بیکاری،روح و روان انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وقتی معیشت مردم با مشکل مواجه است منجر به اختلالات روانی می شود، گفت: تورم، گرانی و بیکاری،روح و روان انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ما افرادی را در سطح جامعه داریم که قبلا بسیار توانمند بوده و جایگاه ویژه ای داشتند اما الان به دلیل شرایط بد اقتصادی، متاسفانه در شرایط بسیار بدی قرار دارند؛ لذا باید برای اقتصاد مملکت کاری کرد.

نارضایتی مردم تشدید شده است

ستوده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم جراحی اقتصادی در کشور، گفت: تا دیروز می‌گفتیم اقتصاد کشور مریض است؛ اما الان نیاز به جراحی دارد. چراکه در حال حاضر نارضایتی مردم تشدید شده است. متاسفانه تماس های زیادی از جانب مردم داریم که نسبت به وضعیت بد اقتصادی گلایه دارند و از عملکرد مسوولین ناراضی هستند لذا باید مدیریت بهتری داشته باشیم. البته قطعا کاستی‌هایی در بدنه نظام وجود دارد که باید برطرف شود تا بتوانیم از این موقعیتی که هستیم فاصله بگیریم.

پدر تولید را درآوردیم

وی در خصوص عملکرد دولت ها در جهت کنترل فقر گفت: رهبر انقلاب هر سال با توجه به شرایط و اولویت های کشور شعاری را انتخاب می کنند. لذا اگر بخواهیم در راستای تحقق شعار سال عمل کنیم مشکلی نداریم اما ما فقط به عنوان شعار به آن نگاه می شود . مثلا در راستای تحقق شعار “جهش تولید” می‌توانستیم اشتغال زایی و سرمایه گذاری داشته باشیم اما پدر تولید را درآوردیم؛ قطعی مکرر برق به دلیل ناترازی انرژی، وضعیت تولید را به مشکل رسانده است.

به جای مشارکت مردم در تولید شاهد فرار آنها هستیم

وی با بیان اینکه مردم نه تنها در جهش تولید مشارکتی نکردند بلکه شاهد فرار سرمایه گذاران هستیم، گفت: سرمایه‌گذار علاقه ای به سرمایه گذاری در حوزه تولید ندارد چراکه ثباتی در حوزه اقتصادی کشور نداریم؛ قیمت ها و ارز صبح یک قیمت و بعد از ظهر قیمت دیگری است؛ بنابراین با این ناترازی و نوساناتی که در بازار وجود دارد، تمامی این چالش ها نه تنها برطرف نمی شود، بلکه تشدید هم می شود.

فقر و تورم را کنترل نکنیم آسیب های اجتماعی تشدید خواهد شد

ستوده با اشاره به تاثیر فقر بر افزایش بزهکاری در جامعه، گفت: هدفگذاری دولت باید به نفع مردم باشد و اگر فقر و گرانی را کنترل نکنیم، آسیب های اجتماعی گسترش پیدا می کند؛ زیرا کسی که توانایی مالی ندارد دست به هر کاری می زند تا خوراکش را تهیه کند. کودکان کار، زنان بی سرپرست و تمام کسانی که در فقر به سر می برند، همه جامعه هدف آسیب های اجتماعی هستند که اگر برای حل این مشکل هر چه زودتر کاری نکنیم قطعا آسیب های جبران ناپذیری در انتظار ما خواهد بود.

 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: