۰

سقط جنین مرگبار در یک مطب خصوصی

اواخر بهمن ۱۳۹۹ گزارش مرگ زنی ۳۹ ساله به نام نازنین در یک مطب زنان و زایمان به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران به مطب در شرق تهران رفتند، در بررسی‌های اولیه دریافتند که زن جوان برای سقط جنین به مطب رفته، اما فوت کرده است، بنابراین منشی مطب و خانم دکتر متخصص زنان و زایمان بازداشت شدند.
کد خبر: ۳۰۰۲۹۴
۱۰:۲۵ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳

شیعه نیوز | زن جوانی که برای سقط جنین به یک مطب خصوصی مراجعه کرده بود، جانش را از دست داد و در پرونده مرگ او علاوه بر پزشک و منشی، همسر او نیز بازداشت شد.

به گزارش «شیعه نیوز»، اواخر بهمن ۱۳۹۹ گزارش مرگ زنی ۳۹ ساله به نام نازنین در یک مطب زنان و زایمان به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران به مطب در شرق تهران رفتند، در بررسی‌های اولیه دریافتند که زن جوان برای سقط جنین به مطب رفته، اما فوت کرده است، بنابراین منشی مطب و خانم دکتر متخصص زنان و زایمان بازداشت شدند.

از سوی دیگر، خانواده زن جوان با حضور در دادسرا از همسر او نیز شکایت کردند و او را مسبب قتل دخترشان دانستند که وی نیز بازداشت شد.
بعد از ۱۱ سال می‌خواستیم برای دومین بار بچه‌دار شویم

در بازجویی‌های نخست منشی دکتر گفت: من فقط یک منشی ساده‌ام و از جزئیات کار خانم دکتر اطلاعی ندارم. از زمانی که در مطب مشغول کار شدم فقط هزینه ویزیت را می‌گرفتم و به بیماران وقت می‌دادم.

خانم دکتر هم گفت: نمی‌خواستم کار سقط جنین را انجام دهم، اما از آنجا که بیمار معتقد بود جنینش مشکوک به سندروم داون است و پزشکی قانونی هم برای تأیید آن سختگیری کرده است، من جنین را سقط کردم، اما یکباره سطح هوشیاریش کاهش پیدا کرد و بعد از چند دقیقه هم از دنیا رفت.

شوهر نازنین هم در توضیح ماجرا به مأموران گفت: من اصراری بر سقط جنین نداشتم. ما بعد از ۱۱ سال قصد داشتیم برای دومین بار بچه‌دار شویم، اما بعد از آزمایش‌ها، پزشکان به سلامت جنین مشکوک شدند و بعد از آن مادر همسرم اصرار بر سقط جنین داشت.
تایید قصور ۱۰۰درصدی پزشک

در این میان با تکمیل تحقیقات مشخص شد زن جوان بر اثر نارسایی ریه‌ها فوت کرده است و قصور ۱۰۰ درصدی پزشک متخصص اعلام شد و از آنجا که روح در بدن جنین دمیده نشده بود، یک‌دهم دیه جنین نیز باید از سوی متهم پرداخت می‌شد.

اما وقتی پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد، خبر رسید خانم دکتر متخصص زنان و زایمان بر اثر مرگ طبیعی فوت کرده است، بنابراین فقط منشی مطب و شوهر نازنین در دادگاه حاضر شدند.
تبرئه ۲ متهم

در ابتدای جلسه اولیای دم درخواست اشد مجازات کردند. ۲ متهم نیز با تکرار اظهارات‌شان تأکید کردند که اتهام‌شان را قبول ندارند و نقشی در مرگ مادر و سقط جنین نداشته‌اند.

در پایان جلسه، قضات براساس مدرک‌ها و مستندات پرونده هر دو متهم را تبرئه کردند و همچینین مقرر شد اموال و دارایی‌های خانم دکتر فوت‌شده مورد بررسی قرار گیرد تا دیه مادر و جنین از آن طریق پرداخت شود. اما در ادامه مشخص شد پزشک متخصص هیچ دارایی و اموالی که بشود دیه از آن پرداخت شود، نداشته است.
خانم دکتر هیچ مالی برای پرداخت دیه نداشت

با اعلام این موضوع، دختر ۱۵ ساله نازنین به همراه پدر و مادربزرگش درخواست پرداخت دیه از صندوق بیت‌المال را مطرح کردند.

وقتی پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد، دختر نازنین به قضات گفت: بعد از مرگ مادرم و فوت دکترش، ما درخواست دیه مادرم را مطرح کردیم، اما از آنجا که او اموالی نداشت، از شما درخواست می‌کنیم با پرداخت دیه از صندوق بیت‌المال موافقت کنید.

پس از اظهارات اولیای دم، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

 

منبع: ایران

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: