۰

جشن باشکوه شیعیان هلند به مناسبت میلاد قائم آل محمد(عج)

به مناسبت سالروز میلاد منجی بشریت حضرت امام مهدی(عجل الله فرجه شریف)، موسسه فرهنگی الکوثر با همکاری سازمان جوانان اهل بیت(ع) ، جشن باشکوه دینی را به همین مناسبت با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) در لاهه هلند برگزار می کند.
کد خبر: ۲۸۹۵۶۶
۱۰:۱۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

شیعه نیوز | موسسه فرهنگی الکوثر با همکاری سازمان جوانان اهل بیت (ع) در لاهه هلند، جشن باشکوهی را به مناسبت میلاد حضرت قائم آل محمد حضرت مهدی(عج) برگزار خواهد کرد.

به گزارش «شیعه نیوز»، به مناسبت سالروز میلاد منجی بشریت حضرت امام مهدی(عجل الله فرجه شریف)، موسسه فرهنگی الکوثر با همکاری سازمان جوانان اهل بیت(ع) ، جشن باشکوه دینی را به همین مناسبت با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) در لاهه هلند برگزار می کند.

جشن میلاد حضرت مهدی(عجل الله فرجه شریف) ساعت ۱۹:۳۰ در روزهای پنجشنبه و جمعه چهارم و پنجم اسفند ۱۴۰۲ مطابق با ۲۲ و ۲۳ فوریه ۲۰۲۴ با حضور آیت الله سید عزالدین حکیم فرزند سید محمد سعید حکیم(ره) از مراجع عظام جهان اسلام در ساختمان موسسه فرهنگی الکوثر برگزار می شود.

برنامه روز جمعه این جشن سخنرانی و سمینار با حضور آیت الله سید منیر الحبار خواهد بود و حاج علی الطریحی از مداحان اهل بیت به مناسبت میلاد امام عصر و زمان عجل الله فرجه مدیحه سرایی می کند.

این مراسم به طور مستقیم از طریق شبکه های مجازی یوتیوب به آدرس youtube.com/user/StichtingAlcauther/live و فیس بوک به آدرس https://www.facebook.com/AlCautherNL/live پخش خواهد شد.

گفتنی است، محمد بن حسن، مشهور به امام مهدی، امام زمان و حجت بن الحسن(عج)، دوازدهمین امام شیعیان امامی است. ایشان فرزند حسن بن علی عسکری (علیه السلام) و همچون پیامبر اسلام نامش محمد و کنیه‌اش ابوالقاسم است. بر اساس منابع شیعی، تنها چند تن از یاران خاص امام حسن عسکری(علیه السلام)، امام دوازدهم را دیده اند.

به باور کنونی شیعه دوازده امامی، حجت بن حسن (عج) در نیمه شعبان سال ۲۵۵ یا ۲۵۶ ه.ق. در سامرا به دنیا آمد. ایشان در پنج سالگی و پس از وفات پدرشان به امامت رسید. پس از وفات امام حسن عسکری(علیه السلام)، حضرت مهدی(عج) تنها از طریق چهار سفیر یا نایب با شیعیان در ارتباط بود. البته بررسی‌های تاریخی نشان می‌دهد که از آغاز، تعداد وکلا محدود به چهار تن نبوده است و اصطلاح نیابتِ خاص در قرن‌های چهارم و پنجم هجری توسط علمای شیعه مانند شیخ طوسی و برای تبیین غیبت صغری ایجاد شده ‌است. پس از یک دوره هفتاد ساله (موسوم به غیبت صغری) و با مرگ «علی بن محمد سمری» چهارمین نایب امام دوازدهم، شیعیان با حضرت مهدی(عج) در ارتباط نیستند، به همین دلیل این دوران را «غیبت کبری» می‌نامند. پس از پایان دوره غیبت، حضرت مهدی(عج) قیام می کند؛ ایشان کسی خواهد بود که حق و عدالت را در جهان برپا خواهد کرد.

 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: