شیعه نیوز | استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم خطاب به جوانان شیعه ترکیه گفت: رسالت شما این نیست که سنی ها را شیعه بکنید، رسالت و وظیفه شما این است که عاشورا و قیام سیدالشهداء را برای دیگران تبیین کنید.
به گزارش «شیعه نیوز»، آیت الله علوی بروجردی در دیدار جمعی از جوانان، طلاب و دانشجویان شیعه کشور ترکیه ضمن تقدیر از این جوانان برای بر پا داشتن مجالس آقا سید الشهداء خصوصا در ایام محرم در کشور ترکیه، بیان داشت: وجود مقدس سیدالشهدا و قصه عاشورا یک ثروت و غنای فوق العاده ای است که با این سرمایه، می توانیم با همه دنیا با هرگونه دین و آیین و افکاری ارتباط برقرار کنیم چرا که منطق آقا سیدالشهدا، یک منطق جهانی است.
وی بیان داشت: حریت، آزادگی، مبارزه با ظلم، عدم تسلیم در برابر ظالم، از جمله مواردی است که کل بشریت به دنبال آن است و تمام اینها در حادثه عاشورا تبلور پیدا کرده است، لذا رهبران بزرگ دنیا که بدنبال آزادی و حریت بودند فارغ از اینکه دین و مذهبشان چه بوده مانند گاندی و امثال او، همه می گویند ما از حسین بن علی و مکتب عاشورا درس گرفتیم!
وی اظهار داشت: اهلبیت عصمت و طهارت و کلمات آنها سرمایه های ما هستند و ما با کلمات آنها می توانیم با دنیا ارتباط برقرار کنیم، مثلا همین جمله ای که در عهدنامه مالک اشتر آمده و مولا امیرالمومنین خطاب به مالک می فرمایند: «الناس صنفان: اِمّا اخٌ لک في الدين، او نظيرٌ لک في الخلق » این جمله به عنوان سند رسمی در سازمان ملل و به عنوان یکی از مبانی حقوق بشر ثبت شده است، اینکه انسانی در هزار و چهارصد سال پیش دم از حقوق انسانی زده، برای دنیا جالب توجه است.
وی گفت: هر چند الان شما جوانان شیعه در ترکیه در اقلیت هستید، اما فراموش نکنید که رسالت شما این نیست که سنی ها را شیعه بکنید، رسالت و وظیفه شما این است که عاشورا و قیام سیدالشهداء را برای دیگران تبیین کنید و سعیتان این باشد که آقا سیدالشهدا را به تمام مردم اعم از مسیحی، یهودی، سنی و غیره بشناسانید.
آیت الله علوی بروجردی بیان کرد: مرز بین کشورها، مرزهای جغرافیایی هستند که قدرتها کشیده اند، اما بین ما و دلهای ما مرزی وجود ندارد، ما همه یک ملت هستیم، همه شیعیان و محبین امیرالمومنین و اهلبیت عصمت و طهارت هستیم و وظیفه داریم که هم در قول و هم در عمل خود، مبلّغ علی بن ابیطالب و سیدالشهدا علیهما السلام باشیم. آقا امام صادق علیه السلام در همین رابطه می فرماید: «کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً» مایه زینت ما باشید، مایه سرافکندگی ما نباشید، به گونه ای که وقتی مردم شماها را میبینند، ما اهلبیت را بتوانند بشناسند.
انتهای پیام | https://www.shia-news.com/