به گزارش «شیعه نیوز»، گروهی از زنان مسلمان که در منطقهای ساحلی در شمال ایتالیا لباس ساده پوشیده بودند از سوی گروهی از زنان در شمال ایتالیا مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.
این زنان مسلمان قصد داشتند در یکی از سواحل شهر تریسته (Trieste) در شمال ایتالیا وارد آب شوند که عدهای از زنان شروع به سرزنش لباسشان کردند و مدعی شدند که اجازه ندارند با لباس به داخل آب بروند.
برخی دیگر از حاضران در ساحل از زنان مسلمان دفاع و اظهار کردند که آنها طبق قانون اساسی حق دارند هر طور که میخواهند لباس بپوشند. در مقابل، گروه دیگری از اقدامات زنانی که آنها را مورد آزار و اذیت قرار دادند حمایت و ادعا کردند که آنچه این زنان انجام میدهند «بهداشتی» نیست.
برای آرام کردن اوضاع نیروی امنیت ساحلی فراخوانده شد. مشخص نیست که این زنان به میل خود ساحل را ترک کردند یا مجبور به ترک شدند. این حادثه پس از یک جنجال مشابه در اوایل تابستان امسال رخ داد.
شهردار دست راستی شهر کوچک Monfalcone در منطقه Friuli-Venezia Giulia نامهای به جامعه مسلمان نوشت و گفت که این منطقه نمیتواند «اسلامیشدن» آداب و رسوم خود را بپذیرد و آنها باید به قوانین منطقه در مورد لباس ساحلی احترام بگذارند.
قانون اساسی ایتالیا آزادی کامل را برای شهروندان خود تضمین میکند، اما مسئولان برخی مناطق عمدتاً در شمال این کشور، تلاش کردهاند انواع مختلف پوشش سر را در طول سالها ممنوع کنند.
قانون ضد تروریسم ۱۵۲/۱۹۷۵ بیان میکند که افراد نمیتوانند برای فرار از شناسایی در ملأ عام از ماسک یا کلاه ایمنی موتورسیکلت استفاده کنند. این قانون بارها به عنوان دلیلی برای ممنوعیت پوشاندن سر و صورت مذهبی در مناطق شمالی فریولی-ونزیا جولیا و لمباردی ذکر شده است.
ممنوعیت پوشاندن سر و صورت در سراسر اروپا
فرانسه اولین کشور اروپایی بود که در سال ۲۰۱۰ برقع و نقاب را در اماکن عمومی ممنوع کرد. به دنبال فرانسه، اتریش، بلژیک، بلغارستان، دانمارک، برخی از مناطق اسپانیا و در برخی نقاط هلند نیز ممنوعیت کامل یا نسبی برای پوشش صورت و سر وضع کردهاند.
در سال ۲۰۲۱، دادگاه اروپا حکم داد افرادی که در محیط عمومی کار میکنند و از برداشتن حجاب یا سایر لباسهای مذهبی خودداری میکنند، ممکن است از شغل خود اخراج شوند تا از اختلافات اجتماعی جلوگیری شود.
گروههای حقوقی از این حکم انتقاد کرده و گفتهاند که این حکم به ناحق زنان مسلمان را مورد هدف قرار میدهد و قوانین اغلب در مورد عمامه سیکها یا کیپای یهودیان اعمال نمیشود.
انتهای پیام