به گزارش «شیعه نیوز»، «مایلز همبرو»،تازه مسلمان استرالیایی معتقد است که اعزام او به عمان به همراه نیروی دریایی سلطنتی استرالیا برای مبارزه با دزدان دریایی و فروشندگان مواد مخدر، پنجره جادویی بود که دنیای اسلام را به روی او گشود.
عید فطر بود و در حالی که مسلمانان این روز بزرگ را در پایان ماه مبارک رمضان جشن گرفته بودند، همبرو از مهمان نوازی مردمی که اعضای نیروهای دریایی استرالیا را به غذا دعوت می کردند، شگفت زده شد.
تازه مسلمان استرالیایی در این باره میگوید: آنچه مرا غافلگیر کرد مهمان نوازی مردم بود. ما نیروهای دفاعی خارجی در آنجا بودیم، اما مسلمانان از من دعوت کردند که با آنها بنشینم و غذا بخورم.
وی افزود: نمیتوانستم درک کنم که دلیل این همه استقبال و مهماننوازی چیست و این چیزی بود که همیشه در پس ذهن من باقی ماند.
همبرو که در استرالیا از والدینی قفقازی متولد شد، در یک مدرسه کاتولیک تحصیل کرد. او هیچگاه با مذهب مخالف نبود اما احساس میکرد، چیزی در زندگیاش کم دارد.
تازه مسلمان استرالیایی میگوید: احساس میکنم حتی زمانی که کاتولیک بودم هم اسلامی فکر میکردم، اما اکنون که مسلمان شدهام مطمئن هستم که یک چارچوب و یک ریسمان محکم دارم.
امروز همبرو ارکان پنج گانه اسلام که شامل پنج نوبت نماز در روز، روزه گرفتن در ماه رمضان و ادای زکات واجب و غیر واجب را رعایت میکند.
او درباره این خیریه میگوید: خیریه لزوما مالی نیست و میتواند هر چیزی باشد؛ اینکه من وقتم را به کسی بدهم، به مادرم زنگ بزنم و دیگر کارهایی را که نشاندهنده ظرافتهای انسانی است را انجام بدهم؛ همه اینها کارهای خیر هستند.
همبرو همچنین هفتهای دو تا سه بار در کلاسهای علوم اسلامی شرکت میکند تا درک خود را از ایمان افزایش دهد.
او همچنین زبان عربی را در دانشگاه سیدنی در حالی که تمام وقت کار می کند، یاد می گیرد.
«مایلز همبرو»،میگوید: دینم و ایمانم به من کمک کرد پلهای زیادی بسازم که قبلا وجود نداشتند.
این تازه مسلمان استرالیایی جامعه ای از مردم مسلمان پیدا کرده است که عشق او به دین را عمیق تر می کند.
مسلمانان استرالیا بر اساس آخرین سرشماری در سال 2016، 2.6 درصد از جمعیت 26 میلیونی آن را تشکیل می دهند. این رقم در سرشماری سال 2011، 2.2 درصد بود.
انتهای پیام