۰

چرا از شر علائم کرونا خلاص نمیشم؟

موج دوم کرونا افراد زیادی را درگیر کرد. بعد از بهبودی نیز برخی علائم در بیماران ماندگار شده که نگرانی انسان ها را نسبت به این ویروس چند برابر کرده است.
کد خبر: ۲۶۷۳۴۰
۱۱:۱۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

به گزارش «شیعه نیوز»، موج دوم کرونا افراد زیادی را درگیر کرد. بعد از بهبودی نیز برخی علائم در بیماران ماندگار شده که نگرانی انسان ها را نسبت به این ویروس چند برابر کرده است.

اگر بعد از چند ماه علائم کرونا بهبود پیدا نکرد؛ چه کنیم؟

موج دوم ویروس کرونا باعث شد که افراد زیادی به آن مبتلا شوند؛ سپس موج های بعدی پشت سر هم آمدند و افراد زیادی هم به بیمارستان رفتند و بستری شدند. البته تعدادی از آن ها هم خوب شدند اما بعضی از افراد دچار علائم طولانی مدت کرونا شدند. در واقع ریکاوری از ویروس کرونا کار راحتی نیست.

در این قسمت از بهداشت و سلامت قصد داریم در مورد کسانی توضیح دهیم که علائم طولانی را بعد از گذشت مدت زمان زیادی از کرونا؛ باز هم دارند‌.

چرا ریکاوری کرونا راحت نیست؟

ریکاوری از بیماری های ویروسی زمان مخصوص به خودش را دارد؛ مخصوصاً اگر بیماری ای به شدتِ کرونا باشد که می تواند اعضای داخلی بدن را درگیر کند و روی سلامت ذهن هم اثرگذار باشد و زندگی را از حالت طبیعی خارج کند.

اگر کسی به عفونت شدید التهاب ویروسی دچار شد، احتمالا آسیب زیادی به اعضای بدنش؛ مانند ریه‌ ها و قفسه سینه وارد می‌ شود.

این افراد باید از دستگاه اکسیژن استفاده کنند تا تنفس راحتی داشته باشند و ریه آن ها بتواند بعد از مدتی به حالت طبیعی خودش برگردد. سیستم ایمنی بعد از مبارزه با ویروس ممکن است کمی درگیر باشد.

افرادی هم که بیماری‌ های زمینه‌ ای مانند دیابت و مشکلات مربوط به سیستم ایمنی دارند، زمان طولانی تری برای ریکاوری نیاز دارند و این مسئله اصلاً غیرعادی نیست.

از کجا بفهمیم که به کرونای طولانی مبتلا شده ایم؟

بسیار مهم است که نوع و شدت عفونت را بشناسید و علائم خود را تحت نظر داشته باشید؛ زیرا علائم در افراد مختلف به صورت متفاوتی ظاهر می‌ شود.

بعضی از رایج ترین علائمی که بعد از مدت طولانی در افراد باقی می‌ مانند و نشان دهنده بیماری طولانی مدت هستند، شامل خستگی، کاهش قدرت سیستم ایمنی و سرفه است، زیرا مربوط به مشکلات خواب و گوارشی می باشند؛ همچنین ممکن است که این ویروس به سلامت افراد آسیب وارد کند و باعث مشکلات نورولوژیکی و آسیب به بعضی از اعضای بدن شود.

گاهی اوقات این علائم بیشتر از چند هفته طول می‌ کشد اما به طور میانگین اگر علائم بیش از 2 الی 3 هفته به طول انجامید، یعنی کرونای طولانی دارید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر متوجه شدید که علائم خیلی طولانی شدند یا شدت پیدا کردند، پس حتما به پزشک مراجعه کنید که او می‌ تواند بهترین راهکار را برای شما ارائه دهد. افرادی که علائم شان بیش از یک ماه به طول انجامید، حتماً باید به پزشک مراجعه کنند و بررسی کنند که آیا به کرونا مبتلا شده اند یا خیر.

آیا باید تست خاصی را انجام داد؟

پزشک معمولاً برای شما بعضی از تست ها را تجویز می‌ کند اما در چنین حالتی کنترل سطح گلوکز و کلسترول و قلب و عروق توصیه می ‌شود و گاهی اوقات هم آزمایش خون افراد می گیرند.

انتهای پیام

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: