۰

تاثیر منفی ویروس کرونا بر گردشگری مذهبی در شهر کربلا

دانشگاه ایرلندی «دوبلین» یک تحقیق علمی را درباره تاثیر ویروس کرونا بر گردشگری مذهبی در شهر کربلای معلی منتشر کرد.
کد خبر: ۲۶۲۹۳۸
۱۳:۵۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰

به گزارش «شیعه نیوز»، دانشگاه صنعتی ایرلندی «دوبلین» یک تحقیق علمی تخصصی درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بخش گردشگری مذهبی در شهر کربلای معلی منتشر کرد.

در این تحقیق که توسط «هادیل فرس» پژوهشگر مستقل و «کوین ای گریفین» آماده شده است، آمده است: بخش گردشگری مذهبی و فریضه حج در سراسر جهان در واکنش به شیوع ویروس کرونا تغییر چشمگیری کرده است. زیرا درهای هزاران مکان مقدس بسته شد. درحالی که رهبران مذهبی ادیان مختلف درخواست کردند که سفرهای مذهبی یا فریضه حج به منظور سلامتی مردم انجام نشود.

این دو پژوهشگر اعلام کردند: شهرکربلای معلی نیز مانند هرمکان مقدس دیگری درگیر این بیماری همه گیر شده است. این شهر هرساله شاهد حضور میلیون ها زایر بود. زیرا یکی از مهم ترین مقصد های زیارت برای مسلمانان شیعه به خصوص در روز عاشورا که مصادف با شهادت امام حسین(ع) در واقعه کربلا است، و اربعین حسینی به شمار می آید.

براساس این تحقیق، بخش گردشگری مذهبی در عراق از زمان آغاز تظاهرات ضد دولتی در اکتبر سال 2019 میلادی شاهد کاهش مستمر بوده است، اما شیوه ویروس کرونا در جهان تاثیر شدیدی بر صنعت گردشگری در عراق به ویژه کربلا گذاشته است.

در این تحقیق آمده است: شیوع این ویروس باعث شد تا مقامات عراق برای جلوگیری از گسترش آن مرزهای این کشور را با ایران و کشورهای همجاور دیگر خود ببندند و از تجمعات از جمله مراسم های مذهبی ممانعت کنند.

این دو پژوهشگر در تحقیق خود آورده اند: براساس توصیه های وزارت بهداشت عراق، شهرهای عراق استقبال از گردشگران و زایران داخل و خارج از این کشور را متوقف کردند. به طوری که کربلای معلی شاهد کاهش قابل توجهی از تعداد زایران است. این مسئله به طور خطرناکی بر صنعت گردشگری تاثیر گذاشته است و هتل ها، رستوران ها و مغازه های محلی بیشتر آسیب را از این تعطیلی دیده اند.

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: