۰

انواع دعاها و فواید شگفت انگیز آن ها

دعا کردن به قلب ما آرامش می دهد. و چه بسیار حاجاتی که از طریق دعا به نتایجی بسیار عالی رسیده است.
کد خبر: ۲۶۲۸۰۷
۱۳:۳۶ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰

«شیعه نیوز»: هیچ کس در این دنیای پر فراز و نشیب بدون مواجه با مشکلات نبوده است و بسیاری از دغدغه هایی که همه ما داریم با دعا خواندن رفع شده است. دعا راه را برای رسیدن ما به هدف بسیار هموار می کند. با انواع دعاها در پرشین وی آشنا شوید.

از پیامبر اکرم (ص) روایت شده است: هرگاه یکی از شما خواب بد و ناراحت کننده ای ببیند، چنین خوابیوسوسه و تلقین شیطانی است، باید با گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم از شر و آثار بد آن حتمابه خداوند پناه ببرد و آن را برای دیگران بازگو نکند.تا زیانی متوجه او نگردد.در بیان دیگری از آن حضرتروایت شده: هرگاه رویای ناراحت کننده ای برای کسی پیش آید، آن را برای کسی بازگو نکند، بلکه حرکت کندو نماز بخواند.

دعا برای حفظ از قضا و قدر:

برای محفوظ ماندن از اتفاقات ناگهانی هزار و بیست و سه مرتبه خواندن جمله مبارکه «توکلت علی الله» (به خداتوکل کردم) بسیار موثر و مجرب است.

دعا برای دیدن فرد مورد نظر در خواب:

به جهت دیدن فرد یا شیء مورد نظر در خواب خواندن این سه اسم مقدس «النور» و «الباسط» و «الظاهر»به تعداد زیاد با رعایت طهارت و پاکی بدن و لباس طاهر و در مکان مقدس) موثر است.

دعا هنگام روبرو شدن با مشکل:

رسول اکرم (ص) فرموده است:هر کس که اندوه یا غم یا سختی یا بلاء به او رسیده، دعای زیر رابخواند:«الله ربی، لا اشرک به شیئا، توکلت علی الحی الذی لا یموت»«خدا پروردگار من است.چیزی را شریک او قرار نمیدهم.توکل می کنم بر زنده ای که نمی میرد.»

انواع دعاها برای تحبیب (دوست کردن) و تسخیر دیگران

هر کس هفت مرتبه آیه ۷ از سوره ممتحنه «عسی ان یجعل بینکم و بین الذین عادیتهم منهم موده و اله قدیر،و الله غفور رحیم» را به کف دست خود بخواند و بدمد، سپس به صورت خود بکشد، هر که اورا ببیند، دوستش دارد.

دعا برای فروش خانه و ملک

هر کس می خواهد خانه و یا سرمایش بفروش رسد، دعای زیر را نوشته و به آن محل نصب کند،زودتر به فروش می رسد.«ربنا آتنا من لدنک رحمه و هیی لنا من امرنا رشدا» «پروردگارا، ما را از سویخودت رحمتی عطا کن، و راه نجاتی برای ما فراهم ساز».

دعا برای طلب فرزند

«ابی بکربن حرث بصری گوید: به حضرت صادق (ع) عرض کردم:تمام خاندان من از دنیارفته اند و مرا فرزندی نیست تا از او نسب من باقی بماند، پس چه کنم؟حضرت فرمود: در حال سجدهدعای زیر را بخوان.«رب هب من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین»

«خدایا به من فرزندانی پاکیزه کرامت کن که تو دعا را می شنوی، خدا مرا تنها مگذار و و فرزندیبرومند به من عطا کن در حالی که تو بهترین وارثان هستی.» (سوره آل عمران آیه ۳۸)

دعا برای طلب فرزند پسر

امام صادق (ع) فرموده است:«هر کس که زنش باردار است، در ماه چهارم بارداری زنش دست همسرش را بگیرد، و روی به قبلهبایستد، و «آیه الکرسی» را بخواند، و دست بر پهلوی زنش بگذارد و بگوید:«اللهم انی سمیته محمدا»«خداوند! من این فرزندمرا «محمد» نام گذاردم.»خداوند به او فرزند پسر خواهد داد.و اگر نام او را تغییر دهد، چه بسا خداوند فرزندرا از او بگیرد.

دعا برای عمر طولانی و حسن عاقبت

امام زین العابدین (ع) در دعای خویش، از خداوند عمر طولانی توام با سعادت درخواست می کند و عرضه میدارد:«واجعلنی ممن اطلت عمره، و حسنت عمله، و اتممت علیک نعمتک، و رضیت عنه، و احییته حیاه طیبه فی ادومالسرور، و اسبغ الکرامه، و اتم العیش»

«خدایا مرا در زمره کسانی قرار ده که عمرش را دراز، و کردارشرا نیکو گردانیده ای و نعمتت را بر او تمام کرده ای و از وی خرسندی، و زندگی خوش وتوام با پایدارترین شادمانی و کاملترین کرامت و معیشت عطایش فرموده ای.»

دعا برای عبور از پل صراط

رسول اکرم (ص) فرموده است: «وضو را کامل بگیر، تا از صراط همچون ابر بگذری.»«کمال وضو» به این است که دعاهای مخصوص در هنگام شستن اعضای وضو خواندهشود.(به رساله های عملیه رجوع شود).

ختم بسیار مجرب برای حوائج مهم به مدت چهل روز

امام صادق (ع) فرموده است: «هر کس سوره مبارکه حشر را جهت برآورده شدن حوائج و مهمات بزرگ وعظیم چهل روز، روزی یک مرتبه بخواند، حاجت او برآورده می شود، و اگر یک روز فوت شود، باید ازسر گیرد.» و گفته شده: هر کس تا چهل روز مداومت کند، مستجاب الدعوه گردد.

دعا برای دور شدن شر مزاحم در زندگی

امام صادق (ع) فرمود: هرگاه از شر کسی خائف و بیمناکی این دعا را بخوان.

«اللهم انک لا یکفی منک احد و انت تکفی من کل احد من خلقک فاکفنی شر (نام فرد شرور آوردهشود)»«بار خدایا، هیچکس شر تو را باز نمی گرداند، و تو شر همگان را باز می گردانی خدایا شر فلانیرا از من بازگردان.»

با قضا و قدر الهی آشنا شوید

قضا و قدر، از عقاید بحث‌برانگیز دینی. قضا به معنای حتمیت پیدا کردن پدیده‌های عالم با استنادبه علت تامه خود است و قدر به معنای نسبتی است که حدود اشیاء به ذات باری تعالی دارند.

هر کدام از قضا و قدر، به علمی و عینی تقسیم می‌شود. قضای علمی عبارت است از علم الهیکه منشأ ضرورت و حتمیت اشیاء و قضای عینی، همان ضرورت و حتمیت شیاء از جهت استناد بهواجب الوجود است. همچنین، قدر علمی، علمی است که منشأ حدود و اندازه اشیاء است و قدرعینی همان تعین وجود و اندازه اشیاء است از این جهت که به واجب الوجود منتسب می‌شوند.به اعتبار جهات دیگر، تقسیم‌بندی‌های دیگری نیز در مورد قضا و قدر مطرح شده است، ازجمله مهم‌ترین این تقسیم‌بندی‌ها، تقسیم قضا و قدر به قضا و قدر تکوینی و تشریعی است.

منبع: ایران ـ ویکی شیعه

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: