به گزارش «شیعه نیوز»، «خسرو ساکی»، معاون وزیر و رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم گفت: همان اندازه که حفظ سلامت دانش آموزان مهم است هدایت تحصیلی و آینده تحصیلی دانش آموزان هم امر مهمی محسوب می شود که نباید لطمه و آسیبی به آن بخورد.
وی ادامه داد: هدایت تحصیلی دانش آموزان و انتخاب رشته آنها به لحاظ تاثیری که در سرنوشت تحصیلی آنان دارد بسیار حائز اهمیت است و لذا نباید اجازه بدهیم که فضا دوقطبی شود و القا کنیم که دو مقوله سلامت و امتحانات کنار هم رقم نمی خورند در صورتی که اگر برخی از پروتکل ها رعایت شود می توانیم در جایی که لازم باشد امتحان حضوری سالم را برگزار کنیم.
ساکی با تاکید بر اینکه تعطیل کردن امتحانات حضوری یعنی عدم تفکیک دانش آموزان برای شاخه ها و رشته های مختلف تحصیلی بیان داشت: تبعات این مهم موجب تورم در یک رشته یا شاخه یا کمبود در رشته و شاخه دیگر می شود و بازار کار را نیز در آینده دچار مشکل می کند.
رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: براساس مصوبه ۹۷۷ مورخه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ شورای عالی آموزش و پرورش در مورد نحوه خدمات آموزشی و تربیتی مدارس در دوره بیماری های همه گیر، امتحانات پایه های نهم و دوازدهم به جهت تأثیر نتایج آنها در سرنوشت تحصیلی دانش آموزان به صورت حضوری برگزار میشود.
ساکی ادامه داد: از ۲۷ اردیبهشت تا ٢۴ خرداد امتحانات نهایی در دوگروه مجزای تجربی و ریاضی و گروه علوم انسانی و معارف برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مقرر شده است امتحانات پایه نهم در شرایطی که وضعیت مناطق استان یکسان باشد، سوالات به صورت استانی بر مبنای وضعیت تعیین شده طرح شود و سؤالات هماهنگ پایه نهم برای هر استان و یا منطقه به صورت مجزا طراحی شود و دانش آموزان پایه نهم در مدرسه خود امتحان میدهند.
معاون وزیر و رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت دانشآموزان و عوامل اجرایی به گونهای برنامهریزی شده است که دانشآموزان در گروههای مجزا در جلسات امتحان حاضر شوند.
وی ادامه داد: امسال دو هزار و ۷۰۰ حوزه برگزاری نسبت به شرایط عادی، افزایش یافته است تا دانشآموزان با فاصله دو متر از یکدیگر و در فضایی مناسب که از تهویه کافی برخوردار است روی صندلی قرار گیرند.
انتهای پیام