به گزارش «شیعه نیوز»، دانشمندان چیزی پیدا کرده اند و می گویند قویترین دلیلی است که تایید می کند که افراد بهبودیافته از ویروس کرونا در صورتی که برای بار دوم در معرض این ویروس قرار بگیرند، دفاع سریع و مؤثرتری از خود نشان می دهند.
محققان دانشگاه راکفلر آمریکا در شهر نیویورک گفته اند: سیستم ایمنی بدن نه تنها ویروس را به خاطر می آورد بلکه پس از بهبودی فرد، کیفیت آنتی بادی را نیز توسعه می دهد.
براساس این تحقیق که جزئیات آن از سوی روزنامه گاردین انگلیس منتشر شده، سیستم ایمنی افراد بهبود یافته از ویروس کرونا، بدن آنها را برای شروع یک حمله سریع و قدرتمند در پاسخ به هر حمله جدید ویروسی آماده می کند.
«مایکل نوسینزویگ» رئیس گروه ایمونولوژی مولکولی دانشگاه مذکور و محقق ارشد این تحقیق می گوید: این اخبار بسیار خوبی است.
وی می افزاید: پیش بینی ها نشان می دهد که افراد قادر به تولید سریع آنتی بادی و مقابله با عفونت ویروسی در موارد زیادی هستند.
با این حال هنوز مشخص نیست که حافظه سیستم ایمنی بدن انسان تا چه مدت شکل ویروس کرونا را در حافظه خود سیو می کند اما نوسینزویگ تخمین می زند که سیستم ایمنی بدن مصونیتی را ایجاد می کند که تا سال ها ادامه می یابد و این نشان می دهد تعداد افرادی که بیش از یک بار به این ویروس مبتلا شدند اندک هستند.
براساس این گزارش، هنگامی که فردی به ویروس کرونا مبتلا می شود، سیستم ایمنی بدنش حمله چندجانبه ای را برای هدف قرار دادن ویروس انجام می دهد.
سلول های T یکی از انواع مصونیت در بدن به شمار می روند زیرا سلول های مبتلا شده را جستجو و از بین می برند و به این طریق برای مهار ویروس تلاش می کنند اما سلول های B اقدام به آزاد سازی آنتی بادی در خون می کنند.
به محض پایان عفونت ویروسی در بدن، سیستم ایمنی مبارزه را متوقف می کند اما با ذخیره اطلاعات مربوط به آن در سلول های تی و بی، عفونت ویروسی را به خاطر می آورد.
این مطالعه ۸۷ فرد مبتلا به ویروس کرونا را شامل شده است و محققان دریافتند که آنتی بادی ها کاهش یافت و طی ۶ ماه به بیش از یک پنجم از سطح اوج افول کرد.
با بررسی سیستم ایمنی افراد نمونه، محققان دریافتندکه پس از گذشت شش ماه از ابتلا به ویروس، آنتی بادهایی که توسط سلول های B ساخته می شوند، تکامل یافته و از قبل قدرتمندتر می شوند.