به گزارش «شیعه نیوز»، مویز یا همان انگور سیاه خشک شده که امروزه جایگاه ویژهای در آجیل پیدا کرده است سرشار از ویتامینها و املاح معدنی مفیدی است که همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند. با خواص فوق العاده این کشمش سیاه آشنا شوید. مویز، محبوبترین نوع انگور است که به طور گستردهای برای طعم خوشمزه آن مصرف میشود.
اما حقیقت این است که این میوه کوچک برای ما بسیار خاصیت دارد و دارای چندین خواص دارویی است که به ما کمک میکنند تا مراقبتهای لازم از سلامت را انجام دهیم. در عین حال، ترکیبات طبیعی موجود در آن، بافت پوست و مو را بهبود میبخشد.
مزایای شگفت انگیز مویز:
در کنار مزایای دارویی و بهداشتی مویز، برخی از ترکیبات طبیعی در آنها وجود دارد که واقعا نتایج فوق العادهای را به ارمغان میآورند.
مویز یک تصفیه کننده طبیعی خون:
هیچ کس با پوستی بی عارضه متولد نشده است و زنان برای رسیدن به این هدف، تلاش میکنند. مویزها دارای خواص طبیعی هستند که در آن تصفیه خون مورد توجه قرار میگیرد. این کمک میکند تا از مایعات خطرناک، سموم و آلودگیهای خطرناک سیستم خلاص شویم. این معمولا مسئول مشکلات پوستی به ویژه آکنه، لکه ها، چروکها و موارد دیگر است. هنگامی که خون تصفیه شود، پوست سالم، بدون مشکل و درخشان خواهید داشت.
مویز برای تاخیر در نشانههای پیری پوست:
وجود آنتی اکسیدان در مویز باعث میشود آن را برای کشتن رادیکالهای آزاد که منجر به آسیبهای پوستی و در نهایت پیری میشود، مناسب سازد. همچنین پوست را از آسیب و نور خورشید محافظت میکند که باعث ایجاد خطوط چروک و خستگی روی صورت میشود. برای جلوگیری از پیر شدن زودرس، تعداد انگشت شماری از مویز را روزانه، مصرف کنید
مویز برای درمان پوکی استخوان:
سطوح خوب پتاسیم و کلسیم درمویز از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز برای تقویت استخوان هاست اطمینان داشته باشید که از بیماریهایی مانند پوکی استخوان جلوگیری میشود. در صورتی که از این مشکل رنج میبرید، مویز منجر به ایجاد مجدد استخوانها و درمان بیماری میشود.
مویز برای درمان ریزش مو:
آهن به گردش خون در بدن و فولیکولهای مو کمک میکند. این تنظیم رشد و درمان ریزش مو را تضمین میکند و باعث میشود که مو به طور کامل درمان شود.
مویز برای جلوگیری از سفیدی مو:
سطح ویتامین ث و آهن در جذب مواد معدنی مختلف به تغذیه عمیق تارهای مو کمک میکند. نه تنها این باعث حفظ سلامت کلی موها میشود بلکه رنگ موی طبیعی را نیز حفظ میکند.
فواید مویز برای درمان کم خونی:
وجود آهن درمویز باعث افزایش سطح هموگلوبین در خون میشود و درمان کم خونی را به نحوی کامل انجام میدهد. خوردن تعداد انگشت شماری از مویز روزانه این اطمینان را خواهد داد که نیازهای روزانه آهن بدن را تامین میکنید.
مویز برای کاهش کلسترول بد:
LDL همچنین به عنوان کلسترول بد شناخته شده است، مویز آن را در بدن کاهش میدهد. مویز دارای ترکیبات ضد کلسترول به شکل فیبر محلول است که کلسترول را از بدن خارج میکند و به سلامتی لطمه میزند. حتی آنزیمهایی هستند که کلسترول را جذب میکنند و سطوح آن را در بدن کاهش میدهند.
مویز مفید برای کنترل فشار خون:
فشار خون بالا یکی از مسائل بسیار رایج است که منجر به بسیاری از مشکلات جدی در بدن میشود. همانطور که در بخش سلامت نمناک گفته شده است سطوح پتاسیم غنی در مویز باعث میشود صبحانه خوبی باشد و سدیم را در بدن کاهش دهد. سدیم یکی از دلایل اصلی فشار خون بالا است.
مویز برای کنترل گرسنگی:
با افزایش سطح فیبر در مویز اگر به عنوان صبحانه مصرف شود، در واقع میتواند کمک کند تا مدت زمان طولانی احساس سیری کرده و گرسنگی را کنترل کنید همین طور از مصرف کالری اضافی جلوگیری کنید.
مویز مناسب برای دندان:
مویز برای دندانها بسیار خوب هستند. اینها شامل یکی از فیتوکمیکالهای مورد نیاز بدن هستند. مویز طبیعی حاوی بسیاری از عناصر طبیعی و اسید اولانیولیک است که یکی از بهترین مزایای مویز است. کاربرد آن در مراقبت از دندان یکی از بهترین استفادههای مویز است. میتواند دندان را از پوسیدگی، میکروبها در امان نگه دارد. همچنین از رشد برخی از باکتریها که منجر به پوسیدگی دندان میشود جلوگیری میکند. حضور بسیاری از مواد معدنی طبیعی، در مویز به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی ارگانیک در نظر گرفته میشود.
مویز دارای الیاف مفید است:
مویز دارای مزایای هستند، اما حضور فیبرهای مهم اجازه میدهد تا این غذا در بسیاری از دستور العملها استفاده شود. این به از بین بردن صفرا در بدن کمک میکند و همچنین کلسترول بیش از حد را میسوزاند. وجود کالری در این غذای ارگانیک نیز یکی از بهترین ویژگیهای این غذا است. محتوای فیبر در این مواد غذایی همچنین اجازه میدهد تا تعدادی از سموم مضر بدن را از بین ببرید. همچنین میتواند در پاکسازی مسیر گوارشی کمک کند. باید در نظر داشته باشید که محتوای کالری در مویز میتواند وزن ما را افزایش دهد، در صورتی که مصرف آن محدودیت خاصی نداشته باشد.
مویز مفید برای استخوان:
آیا در مورد مزایای مویز کنجکاو هستید؟ مویز میتواند برای حفظ سلامت استخوانها مورد استفاده قرار گیرد. مویزحاوی مقدار زیادی کلسیم است و این یکی از دلایل اصلی است که مویز برای ما سالم است. در کنار مقادیر خوبی از کلسیم، غذا حاوی بورون است که یک ماده مغذی بسیار ضروری برای بدن در مقادیر کم است
مویز برای درمان تب:
مویز میتواند تب را نیز درمان کند. این ویژگی یکی از بهترین مزایای مویز است. این غذای حاوی خواص آنتی اکسیدانی است که میتواند به طور موثر با تب مبارزه کند. مس در این غذا نیز برای درمان تعدادی از بیماریها مناسب است. این غذای فوق العاده است و حاوی تقریبا تمام ملزومات مورد نیاز بدن ما همراه با مقدار مناسب کالری است. به همین دلیل است که حتی پزشکان به بیماران توصیه میکنند که مویزها را به طور مرتب مصرف کنند.
مویز مفید برای چشم:
مویزها میتوانند به مراقبت از چشم کمک کنند. شامل برخی از بهترین مواد غذایی است که خواص آنتی اکسیدان زیادی دارد. این عناصر برای سلامتی چشم مفید هستند و میتوانند چشمها را به طور موثر محافظت کنند. از آسیب بینایی ناشی از اکسیدانها یا رادیکالهای آزاد و هم چنین مرتبط با سن کمک میکند. این یکی از بهترین استفادههای مویز است
تامین روزانه پروتئین با مویز:
این یکی از محبوبترین مزایای مویز است. این مقدار مناسب پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین میکند.
تامین انرژی با مصرف مویز:
بسیاری از افراد ترجیح میدهند مویز را قبل از ورزش بخورند، زیرا انرژی را زیاد و بدن را تقویت میکند
پتاسیم:
وجود پتاسیم در مویز تقریبا همه را برای خوردن آن متقاعد میکند.
مویز یک میوه روزانه:
مویز نوع خاصی از میوه است که گلوکز دارد و میتواند روزانه مصرف شود.
مویز دارای مزایای زیادی دارد و بهترین مزایای آن حضور بسیاری از مواد معدنی و عناصر در این غذا است. این میتواند با بسیاری از بیماریهای شدید، عفونت، مشکلات چشم، التهاب و ... کمک کند.
جلوگیری از بوی بد تنفس با مویز:
خواص ضد باکتری مویز به حفظ بهداشت دهان و دندان کمک میکند.
خوردن مویز در بارداری:
براساس طب سنتی خوردن مویز در بارداری هم برای جنین و هم برای مادر باردار مفید است؛ مویز برای هوش جنین و آرامش اعصاب و رفع خستگی و بی حالی زن حامله تاثیر مثبتی داشته و برای همین توصیه میشود حتما با مشورت پزشک در دوران بارداری مویز مصرف کنید.
منبع: بهداشت نیوز