به گزارش «شیعه نیوز»، اتحادیه دانشگاه های آفریقا و مراکز اسلامی و اقلیت های مسلمان در اروپا و شخصیت های سیاسی، دینی و اجتماعی در جهان از طرح برپایی نماز و دعا و روزه داری در روز پنجشنبه برای نابودی ویروس کرونا استقبال کردند.
فراخوان کمیته عالی «الأخوة الإنسانية» به مردم جهان برای برپایی نماز و دعا در روز پنجشنبه (25 اردیبهشت 1399 مطابق با 14 می 2020 میلادی) به منظور نابودی از ویروس کرونا با استقبال گسترده ای از سوی مراکز و اتحادیه های جهانی و منطقه ای روبه رو شد.
پرفسور«اتیان اهلی» دبیرکل اتحادیه دانشگاه های آفریقا، مشارکت خود را در طرح «برپایی نماز به منظور انسانیت» اعلام کرد.
اهلی در یک فیلم ویدیویی که این اتحادیه آن را منتشر کرده است، گفت: این فراخوان الهام گرفته از اصول سند برادری انسانی است.
وی افزود: این اتحادیه با کمیته عالی الأخوة الإنسانية همکاری می کند. این کمیته به اهمیت پژوهش علمی برای مقابله با این بیماری به همراه ایمان و توسل به خداوند متعال که ما را در مقابله با این ویروس کمک کند، اعتقاد دارد.
دبیرکل اتحادیه دانشگاه های آفریقا از استادان و دانشجویان دانشگاه های این قاره خواست تا در این رویداد انسانی مشارکت کنند.
اتحادیه دانشگاه های آفریقا یکی از مهمترین اتحادیه های دانشگاهی جهانی است که بیش از 200 موسسه آموزشی و پژوهشی از کشورهای مختلف آفریقا عضو آن هستند.
در همین حال، هیئت اروپایی برای مراکز اسلامی نیز از طرح کمیته عالی الأخوة الإنسانیة برای روزه داری و برپایی نماز و دعا در روز پنجشنبه به منظور نابودی ویروس کرونا استقبال کرد.
«مهاجری زیان» رئیس هیئت اروپایی برای مراکز اسلامی از اقلیت های مسلمان در اروپا خواست تا در دعای جمعی برای نیکی و مهربانی مشارکت کنند.
زیان افزود: شرایط کنونی باعث می شود که همگان برای مقابله با ویروس کرونا متحد شوند . این طرح فرصتی برای متبلور کردن سند برادری انسانی و دعوت از همگان برای توقف درگیری ها و مقابله با احساسات انزجارطلبانه و فعالسازی صلح جهانی است. این طرح همچنین تصویر منتشر شده از مذاهب را که منبع شعله ور شدن انزجارطلبی و نفرت، خشونت، افراط گرایی و تعصب است، نقض می کند.
کمیته عالی الأخوة الإنسانیة در بیانیه از علمای دینی و مردم جهان خواست تا روز پنجشنبه به برپایی دعا و نماز و روزه داری اقدام کنند و از خداوند بخواهند تا این ویروس را نابود کند و به مردم کمک کند. «پاپ فرانسیس»، دکتر «احمد الطیب» شیخ الازهر و شماری زیادی از شخصیت های دینی، سیاسی و اجتماعی از این رویداد جهانی استقبال کردند.