به گزارش «شیعه نیوز»، ملک " سلمان بن عبدالعزیز " در این حکم، " طراد بن سبا باهبری " را که اصلیت یمنی دارد به عنوان رئیس امور ویژه " محمد بن سلمان " ولیعهد این کشور که اکنون رهبری اجرای برنامههای بزرگ اصلاحات و توسعه عربستان را بر عهده دارد، منصوب کرد.
این خبر بازتاب گستردهای در رسانههای عربستان سعودی داشته است و برخی از آنها از جمله روزنامه "ام القری " این اقدام را جدید و بسیار عالی توصیف کردند.
این رسانهها با استقبال از واگذاری امور به جوانان نوشتند که قرار گرفتن آنها در کنار با تجربهها، تلفیقی از انرژی جوانی و تجربه است و تیمهایی را تشکیل میدهد که اعتماد محمد بن سلمان ولیعهد کشور به آنها موجب کمک آنها به اجرای برنامههای مهم و بزرگ در قالب چشمانداز " ۲۰۳۰ میشود.
ولیعهد عربستان در سال های اخیر و بعد از انتصاب به این سمت با اقداماتی نظیر جنگ یمن، بر هم زدن بازار نفت و برخی تصمیم های در داخل عربستان بی تجربگی را در امور مختلف نشان داده است.
به نوشته رسانههای عربستان باهبری فرزند سبا باهبری مجری شبکه تلویزیون عربستان و دارای اصالت یمنی است که پدرش در توئیتی با ابراز خرسندی از انتصاب فرزندش نوشت که " خدا را به خاطر فضل و مهربانی او بسیار سپاسگزارم. "
کابران شبکههای اجتماعی عربستان پس از اعلام خبر انتصاب " طراد " زندگینامه پدرش "سبا باهبری" را منتشر کردند و به این نکته اشاره کردند که اطلاعاتی از دانش، سن و سابقه فعالیت و سمت های " طراد " در اختیار ندارند.
به نوشته این کاربران پدر " طراد " در مدرسه فرزندان افسران نظامی در ریاض تحصیل کرده است که در سال ۱۹۷۱ "برای یادگیری زبان انگلیسی به لندن اعزام شد و سپس تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه " امبری ریدل " در دیتونا در فلوریدای آمریکا به پایان رساند. سپس در وزارت دفاع مشغول و بعد از آن در مرکز فرماندهی نیروی هوایی ریاض مشغول به کار و در سال ۲۰۰۱ بازنشسته شد.
وی سپس در برنامه کودکان تلویزیون عربستان فعالیت رسانهای خود را آغاز کرد و تا اینکه پس از ۱۵ سال به عنوان یکی از اخبار گویان مهم شبکه تلویزیونی عربستان سعودی تبدیل شد و تعدادی از برنامه تلویزیونی را که مهم ترین آنها " باشگاه بینندگان " و " درود به فرزندان ما در خارج " است، ارائه داد.
پدر طراد همچنین بسیاری از برنامههای مستند نظامی را به عنوان مدیر بخش رسانه و نشر وزارت دفاع و نیروی هوایی عربستان سعودی و برنامههای فرهنگی، تاریخی و اجتماعی تهیه کرده است.
پیش از این شماری از نزدیکان ولیعهد عربستان به خاطر اتهامات وارده در خصوص قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد سعودی در ۲ اکتبر ۱۹۱۸ میلادی در کنسولگری عربستان در شهر استانبول ترکیه تحت پیگیرد قرار گرفته بودند و یکی از آنان نیز در تصادف رانندگی کشته شده بود.
با توجه به حمله شش سال گذشته نظامی عربستان به یمن و بمباران این کشور از سوی جنگنده های عربستان و شکست عربستان در برابر مردم یمن و تلاش برای بیرون آمدن از باتلاق این کشور انتصاب مزبور با توجه به یمنی الاصل بودن باهبری از این زاویه نیز قابل ارزیابی است.