به گزارش «شیعه نیوز»،مصطفی آذرکیش با بیان اینکه هنرستانهای ما همیشه در بحرانهایی چون سیل و زلزله نقش آفرینی کردهاند و اکنون که بحث کرونا مطرح است بیش از دو میلیون ماسک را با همکاری نظام سلامت و دانشگاههای علوم پزشکی تولید کردهاند اظهار کرد: همچنین در این مدت بیش از ۵۴ هزار گان و لباس پرستاری، مواد ضدعفونی کننده و شوینده نیز تولید شده است.
وی افزود: امکان تعمیر و ساخت تختهای بیمارستانی نیز فراهم است و برای انجام آن اعلام آمادگی کردهایم. هنرستانها در دوران جنگ تحمیلی هم در ساخت ادوات مورد نیاز همکاری داشتهاند و جلوههایی از ایثار را در هنرستانها شاهد بودهایم.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه جهش خرید و ارتقای تجهیزات هنرستانها را کلید زدهایم گفت: یک صد میلیارد تومان برای تجهیز هنرستانها از محل منابع مربوط به فروش دو درصد گاز به نوسازی استانها واریز شد و در بودجه سنواتی هم پیش بینیهای خوبی شده است.
آذرکیش درباره روند هدایت تحصیلی دانشآموزان با توجه به شرایط به وجود آمده و تعطیلی مدارس اظهار کرد: هدایت تحصیلی امری فرایندی است و در طول سالهای تحصیل انجام میشود. درس کاروفناوری و معرفی ۳۰ پودمان از مشاغل مختلف بچهها را بیشتر درگیر هدایت تحصیلی و انتخابهای آینده میکند.
وی ادامه داد: در فرمهای هدایت تحصیلی عملکرد کل دوره متوسطه اول درنظر گرفته میشود.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از ابتدای سال برنامههایی را برای آگاهی بخشی به خانوادهها و معرفی حرف و مشاغل به دانش آموزان در دستور کار داشتیم که از جمله آنها میتوان به یک روز با هنرستان و کارگاهها و جلسات توجیهی با سرفصل آموزش خانواده اشاره کرد گفت: هرساله در هفته اول اردیبهشت که تحت عنوان هفته معرفی مشاغل نامگذاری شده برنامههایی را اجرا میکردیم که امسال عملا محقق نشد، اما در مجموع هدایت تحصیلی با توجه به تعاریف از پایه ششم آغاز میشود و در پایه نهم به سرانجام میرسد.
آذرکیش ادامه داد: جلساتی در پنج ماهه اول سال تحصیلی داشتهایم. دو برنامه هم تحت عنوان صفر و صد و فوت و فن در لابلای برنامههای آموزشی مدرسه تلویزیونی تهیه و پخش شده که مشاغل را معرفی میکند.
وی با بیان اینکه قطعا از ظرفیت رسانهها و شبکه شاد هم بهره مند میشویم گفت: معاونتهای تربیت بدنی، پرورشی و دفتر اولیاء و مربیان در شبکه شاد کانالهایی دارند و اطلاعات خوبی به خانوادهها میدهند. وبسایت دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش هم عناوین رشتهها، توضیحاتی از رشتهها و آینده شغلی و تحصیلی به تفکیک بارگذاری شده و در دسترس خانوادههاست.