به گزارش «شیعه نیوز»، روز چهارشنبه ۳۰بهمن ماه ۹۸ با ابلاغ بخشنامه افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون خدمات کشوری به دستور رئیس جمهوری و توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به تمامی دستگاههای اجرایی (از جمله وزارت آموزش و پرورش) که تا کنون افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در آنها اجرا نشده است، مورد توجه قرار گرفت.
آنطور که معلمان میگویند آموزش و پرورش در اقدامی عجیب با افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، تمام مبالغ رتبه بندی حرفهای وجدید را از احکام فرهنگیان کسر کرده و بخشنامه اخیر را آن هم با درصدهای خیلی پایین، اجرایی کرده است.
حمیدرضا قائم پناه دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: متاسفانه در اجرا شاهد بی عدالتی وتبعیض در افزایشها بودیم؛ در ضمن فوق العاده ویژه نیروهای اداری که در اول مهر سال جاری تبدیل به حق شغل حرفهای کردند (به دلیل اینکه نیروهای اداری مشمول رتبه بندی جدید شوند) را دوباره احیا کرده اند تا باز هم شاهد افزایش نابرابری نیروهای اداری نسبت به آموزشی باشیم.
او ادامه داد: سوال اینجاست اگر رتبه بندی مخصوص معلمان بود، چرا در نگارش قبلی با حذف فوق العاده ویژه و احیای حق شغل حرفهای اداریها را مشمول افزایش رتبه بندی جدید کردند؛ حال که حق شغل حرفهای معلمان را کسر کردند، چرا دوباره برای اداریها فوق العاده ویژه برقرار کردند تا شاهد نا عدالتی در افزایشها بین نیروهای اداری وآموزشی باشیم؟
حذف مبالغ مربوط به افزایش حقوق در رتبهبندی
قائم پناه بیان کرد: بحث دیگر این است که این افزایش ۵۰درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری که شامل همه کارمندان دولت است با بخشنامه ودستورالعمل رتبه بندی معلمان (حرفهای وجدید) متفاوت است، پس چرا با اجرای این بخشنامه تمام مبالغ رتبه بندی را از احکام معلمان یک شبه حذف کردند؟
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه رتبه بندی و افزایش امتیاز فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری دو مقوله جدا از هم هستند، گفت: یعنی هم باید رتبه بندی شامل معلمان شود و هم افزایش ۵۰درصدی، در حالی که با این افزایش، رتبه بندی را حذف کردند و سوال این است که الان جایگاه رتبه بندی معلمان کجاست؟
افزایش ۵۰ درصدی ربطی به رتبه بندی ندارد
او تاکید کرد: اینکه قرار است احکام فصل دهم را برای معلمان براساس مابه التفاوت احکام رتبه بندی صادر کنند، ظلمی بزرگ به ویژه در حق نیروهای آموزشی است چرا که اولا رتبه بندی بودجه جداگانهای داشت که مصوب شده بود؛ دوما افزایش ۵۰ درصدی ربطی به رتبه بندی ندارد و منابع و قانون آن جداست و شامل همه کارمندان میشود.
قائم پناه اظهار کرد: پس اگر احکام جدید براساس مابه التفاوت رتبه بندی صادر شود در واقع آقایان رتبه بندی را حذف کرده اند و نکته جالب این است که افرادی که شامل رتبه بندی نشدند بیشتر سود کردند؛ میزان افزایش حقوق آنها نسبت به افرادی که قبلا رتبه بندی شامل آنها بوده، خیلی بیشتر شده است؛ لذا اگر قرار بود رتبه بندی حذف شود لازم نبود این همه در بوق و کرنا شود.