به گزارش «شیعه نیوز»،حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره ویتامینها و املاح معدنی موجود در لیمو شیرین اظهار کرد: لیمو شیرین میوهای پاییزی است که طبع سرد و تر دارد و حاوی انواع ویتامینها مانند ویتامین A ،C ،E، گروه ویتامینهای B، آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها و املاح معدنی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم، اسید فولیک، فسفر، منیزیم، سدیم، پروتئین و مواد قندی است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: لیمو شیرین به علت خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، تأثیر چشمگیری در تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت بدن در برابر انواع بیماریها دارد. لیمو شیرین از نگاه طب سنتی میوهای خنک و مفید است که به رفع التهابات بدن و تشنگی کمک میکند. لیمو شیرین به علت داشتن اسید سیتریک و ویتامین C فراوان برای مبتلایان به سرما خوردگی بسیار مفید است. مصرف روزانه ۲ عدد لیمو شیرین نیاز روزانه بدن را به ویتامین C تأمین میکند.
عظمایی افزود: لیمو شیرین سرشار از پتاسیم است به همین علت این میوه برای مبتلایان به فشار خون و اختلالات قلبی و عروقی بسیار مفید است. لیمو شیرین بین آب و الکترولیتهای بدن تعادل برقرار میکند و به علت داشتن اسید فولیک مصرف آن به مبتلایان به کمخونی و زنان باردار پیشنهاد میشود.
او تأکید کرد: لیمو شیرین نقش موثری در تقویت، جوانسازی و زیبایی پوست دارد. مصرف این میوه همچنین به دفع سموم از بدن از طریق ادرار و مدفوع کمک میکند. لیمو شیرین برای مبتلایان به سرماخوردگی، گلو درد، آنفلوآنزا، تب، التهابات همراه با تب، غلظت خون و سرگیجه مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: لیمو شیرین از چسپندگی عروق جلوگیری میکند و به علت داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی مانند کلسیم، منیزیم و فسفر برای مبتلایان به پوکی استخوان بسیار مفید است. این میوه خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و به تقویت ماهیچهها هم بسیار کمک میکند.
عظمایی یادآوری کرد: مصرف لیمو شیرین برای مبتلایان به ناراحتی معده بسیار مفید است. اگر آب لیمو شیرین با مقداری عسل مخلوط و مصرف شود، علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، به رفع دلهره و دلشوره هم بسیار کمک میکند.