به گزارش «شیعه نیوز»، حجتالاسلام والمسلمین موسی غضنفرآبادی رئیس دادگاههای انقلاب اسلامی تهران در پاسخ به این سؤال که «امروز در بیشتر کشورها رعایت حجاب از دولت مطالبه میشود چرا در جامعه کنونی ایران برخی به بدحجابی روی آوردهاند؟»، گفت: تبلیغات سوء که از طرف کشورهای غربی بر علیه دین مبین اسلام و ائمه اطهار(ع) انجام میشود سبب رشد بیحجابی و بدحجابی در کشور ما شده است.
وی افزود: باید جلوی این تهاجم فرهنگی گرفته شود تا مردم تحت تاثیر آن قرار نگیرند زیرا با هجوم مد و لباسی که در سطح جامعه رواج پیدا کرده است، افرادی که دارای اعتقادات کامل نیستند هم با این موج هماهنگ میشوند.
رئیس دادگاه انقلاب اسلامی با بیان اینکه بخشی از فساد جامعه در اثر تمایل به اشرافیگری است، عنوان کرد: بخش دیگر فساد ناشی از این است که برخی مسؤولان وظایف خود را به درستی انجام نمیدهند؛ از جمله کمرنگ شدن احساس مسؤولیت در زمینه عفاف و حجاب مدارس دخترانه، نمود آن است.
حجت الاسلام والمسلمین غضنفرآبادی افزود: متأسفانه برخی افراد فریب شعارهایی نظیر «حجاب اجباری نیست» را خوردهاند در حالی که این گونه شعارها بسیار غیر تخصصی و صرفاً سیاسی است.
وی در واکنش به این جمله که «وقتی به فردی تذکر میدهند حجاب را رعایت کند پاسخ میدهد با اختلاسگران مبارزه کنید»، گفت: در این زمینه دشمنان انقلاب، فعالیتهای مطالعاتی انجام میدهند که افرادی در جامعه اینگونه صحبت کنند و خوراک دفاعی برای این افراد تهیه میکنند.
رئیس دادگاه انقلاب اسلامی با بیان اینکه در زمینه حجاب و عفاف فعالیتهای فرهنگی کمرنگ انجام شده است، اظهار کرد: با وجود این جامعه باید در زمینه حجاب و سایر مسائل، قانونمدار و قانونمحور باشد که متأسفانه چنین نیست؛ رعایت حجاب و امر به معروف نباید صرفاً به فعالیتهای فرهنگی محدود شود بلکه باید با هنجارشکنهای عفاف و حجاب برخورد صورت گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین غضنفرآبادی افزود: در زمینه حجاب و عفاف افزون بر کار فرهنگی باید با افراد مزدور برخورد قاطع شود زیرا فردی که جاسوسی بر علیه نظام اسلامی میکند با کسی که برای دریافت پول بیحجاب و بیعفتی را در جامعه ترویج میدهد هیچ تفاوتی وجود ندارد هر دوی آنها به جامعه اسلامی ایران آسیب وارد میکنند.
این گفتوگو در پاسخ به درخواستهای خوانندگان فارس که در سامانه «فارس من» با عنوان «اتاق فکر تغییر حجاب در ایران چه کسانی هستند؟»، «رمز و راز پروپاگاندای رسانه ای درباره حجاب یا بی حجابی» و «تعیین تکلیف در برخورد با مساله بی حجابی» درخواستهایی را ثبت کرده بودند، تهیه شده است.