به گزارش «شیعه نیوز»، در پی تروریستی خواندن جنبش حزبالله لبنان توسط دولت انگلیس، «صادق خان» شهردار مسلمان لندن هم به بهانه آنچه اعلام همبستگی و حمایت از ‘یهودیان’ در داخل و خارج از انگلیس خواند به عضویت یکی از لابی های اصلی رژیم صهیونیستی در این کشور پیوست.
صادق خان نماینده پیشین حزب کارگر از منطقه مسلماننشین «توتینگ» در جنوب لندن، پس از پیوستن به جنبش صهیونیستی «یهودیان حزب کارگر» از سایر اعضاء این حزب خواست تا از اقدام او و «گوردون براون» نخست وزیر اسبق انگلیس در این رابطه پیروی کنند.
«گوردون براون» که در سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ نخست وزیر انگلیس بود، ماه گذشته یک کلیپ ویدئویی از خود منتشر کرد و در آن حزب کارگر را به دلیل سرپوش گذاشتن بر معضل یهودستیزی در این حزب متهم کرد.
در همین حال صادق خان ادعا کرد: جای هیچگونه سؤالی نیست که حزب کارگر در مقابله با پدیده هولناک یهودستیزی کُند عمل کرده و اینک این مساله به ایجاد بیاعتمادی میان حزب کارگر و یهودیان منجر شده است.
لابی رژیم صهیونیستی در انگلیس از چهار سال گذشته به اینسوء، تبلیغات گستردهای را علیه اعضاء طرفدار فلسطین در حزب کارگر به راه انداخته و آنها را به بهانههای مختلف از فعالیت سیاسی کنار میزند.
در اثر همین فشارها، حزب کارگر چند ماه پیش مجبور شد تا تعریف ضد یهودستیزی متعلق به سازمان صهیونیستی یادبود هولوکاست را مورد پذیرش قرار دهد و به این ترتیب انتقاد از سیاستهای رژیم صهیونیستی در این حزب تخلف محسوب میشود.
با این حال تعدادی از اعضاء حزب کارگر انگلیس دو ماه پیش به دلیل آنچه نفوذ تفکرات یهودستیزانه در حزب کارگر خواندند از عضویت در این حزب کنارهگیری کردند.
جرمی کوربین رهبر چپگرای حزب کارگر از طرفداران فلسطین و مخالف سرسخت رژیم صهیونیستی است. او پیش از پیروزی در انتخابات درونحزبی، به دمشق سفر و با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه ملاقات کرده بود.
کوربین همچنین در ملاقاتی با اعضاء حزبالله لبنان آنها را دوست خود معرفی کرده و طرفداران رژیم اشغالگر قدس از احتمال پیروزی او انتخابات سراسری انگلیس به شدت نگران هستند.
در ادامه فشار لابی صهیونیسم در انگلیس، دولت لندن دو ماه پیش جنبش حزبالله لبنان را تهدیدی علیه امنیت این کشور خواند و شاخه سیاسی این گروه را به فهرست گروههای تروریستی اضافه کرد.
«ساجد جاوید» وزیر کشور پاکستانیالاصل انگلیس روز ششم بهمنماه گذشته مدعی شد که حزبالله به اقدامات خود برای بیثبات کردن وضع شکننده خاورمیانه ادامه میدهد و ‘ما نمیتوانیم تفکیکی بین شاخه نظامی تحریم شده این گروه و شاخه سیاسی آن قائل شویم.’
جنبش حزبالله هم در واکنش بهقرار گرفتن این حزب در فهرست گروههای تروریستی توسط انگلیس با انتشار بیانیهای تأکید کرد که لندن در اتخاذ این تصمیم، از آمریکا دنبالهروی کرده است.
این جنبش با بیان اینکه متهم کردن این گروه به تروریسم توسط دولت انگلیس نمیتواند باعث فریب آزادگان جهان شود، تصریح کرد که آزادی خواهان انگلیس خوب میدانند که چه کسی تروریسم را در منطقه ایجاد و از آن حمایت کرد و همچنان بر جنایاتش سرپوش میگذارد».
این تحولات درحالی صورت میگیرد که مردم انگلیس هم نسبت به لابی و نفوذ رژیم صهیونیستی در سیاستهای این کشور معترض هستند. سال گذشته بیش از ۱۰ هزار انگلیسی توماری را امضا کرده که در آن خواستار تحقیق و پاسخگویی دولت نسبت به نفوذ عناصر رژیم صهیونیستی در کشورشان شدند.
بااینحال وزارت امور خارجه انگلیس در جوابیهای ادعا کرده است: ‘ما باور نداریم که دولت اسرائیل در سیاستهای انگلیس نفوذ دارد.لندن دوست نزدیک تلآویو است و از وجود رابطه عالی در سطح دوجانبه بهره میبرد’.
دولت استعماری انگلیس در اوایل قرن بیستم میلادی نقش اصلی را در هدایت توطئهها برای تأسیس رژیم جعلی اسراییل در سرزمین فلسطین، ایفا کرد.
«آرتور جیمز بالفور» وزیر امور خارجه اسبق انگلیس در سال ۱۹۱۷ در نامهای خطاب به «والتر روتچیلد»، از موضع مثبت دولتش برای «ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین» خبر داد. این نامه بعداً به بیانیه بالفور مشهور شد و بسیاری آن را سرآغاز تأسیس رژیم صهیونیستی میدانند.