به گزارش «شیعه نیوز»، با تشکیل یک گردان مسلح جدید توسط انگلیس در جنوب سوریه، عملیات های تروریستی در استان درعا افزایش یافته است.
در چند روز گذشته هسته های خفته تروریستی در استان درعای سوریه اقدام به تحرکات میدانی جدید در این استان و دیگر مناطق جنوب و جنوب غرب سوریه کره اند.
حملات مختلف به مراکز و مواضع ارتش سوریه، شعارنویسی بر دیوار شهرها، تظاهرات بزرگ و کوچک و تصویربرداری از این تظاهرات و ترور نیروهای محلی همکار با ارتش سوریه از جمله ترور شیخ رائد نادر الحریری امام جماعت مسجد سعید بن مسیب شهرک الحریک و کشف و خنثی سازی یک موتورسیکلت بمب گذاری شده با هزار گرم ماده منفجره سی فور در مقابل نانوایی شماره یک درعا از جدیدترین تحرکات گروه های مخالف در این مناطق است.
همزمان با افزایش فشارهای خارجی و محاصره اقتصادی سوریه بویژه تحریم ورود سوخت به این کشور برای ایجاد نارضایتی در میان شهروندان، عملیات تروریستی در مناطق هم مرز با جولان اشغالی نیز افزایش یافته است.
در همین حال عضو کمیته هماهنگی سوریه و روسیه برای بازگشت آوارگان در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه از تشکیل گردان مسلح جدیدی توسط انگلیس در منطقه التنف سوریه خبر داد.
احمد منیر محمد گفت: ارتش انگلیس از چهار ماه پیش توانسته است بیش از 400 تروریست مسلح را استخدام و با پرداخت دستمزدهای کلان به آن ها، از این تروریست ها در مناطق مشخص و برای هدف های از پیش تعیین شده در راستای اهداف آمریکا و ائتلاف موسوم به بین المللی استفاده کند.
وی افزود: این تروریست ها در منطقه التنف تحت اشغال نظامیان آمریکایی حضور دارند و آموزش می بینند.
هدف این تروریست ها ناامن کردن استان درعا و مناطق اطراف آن است که ارتش سوریه سال گذشته آن را پس از فرار بسیاری از تروریست ها به فلسطین اشغالی و انتقال بسیاری دیگر از آن ها به مناطق تحت تسلط گروه های تروریستی در شمال سوریه، آزاد کرد.
ترورها در این منطقه بیشتر از طرف گروه هایی انجام می شود که در بیانیه های، خود را 'مقاومت مردمی در درعا' معرفی می کنند و بیش تر این عملیات ها توسط راکبان موتورسیکلت ها و در مناطق غربی استان درعا انجام می شود.
اقدامات برنامه ریزی شده تروریست ها در این مناطق که جرقه اعتراض های اولیه بحران سوریه در سال 2011از آنجا زده شد، تلاشی برای شعله ور کردن اعتراض های جدید همزمان با فشارهای اقتصادی بر شهروندان سوری است.
برخی از روستاها و شهرک های این منطقه و محله های شهر درعا به طور نمادین آزاد شده است و براساس توافق ارتش سوریه و گروه های مسلح، نظامیان سوری وارد این مناطق نشده اند.
مخالفان موجود در این مناطق همچنان مسلح هستند و وجود سلاح های مختلف که در طول هشت سال گذشته از مرزهای جنوبی و غربی سوریه وارد این مناطق شده است، تروریست ها را قادر می سازد به آسانی به اقدامات تروریستی برعلیه شخصیت ها، شهروندان عادی و ارتش سوریه دست بزنند.
به نظر می رسد طولانی کردن عمر بحران سوریه با حمایت از گروه های تروریستی و فعال کردن هسته های خفته و سرکوب شده تروریستی در مناطق مختلف این کشور همزمان با تشدید فشارهای اقتصادی در دستورکار دشمنان سوریه قرار گرفته است.
نخستین جرقه های بحران کنونی سوریه از 15 مارس سال 2011 از شهر درعا آغاز شد و برخی از اعتراض های محدود مردمی با دخالت طرف های خارجی و ورود سلاح و تروریست از سراسر جهان به جنگ تمام عیاری تبدیل شد که همچنان ادامه دارد.
در این بحران نیمی از جمعیت 24 میلیون نفری سوریه آواره، زیرساخت های این کشور ویران و هزاران نفر در عملیات های تروریستی کشته یا زخمی شدند.