به گزارش «شیعه نیوز»، برگزاری کنسرت های مختلط و مجالس شرابخواری و ترویج فرهنگ غرب در عربستان
توسط بن سلمان، خشم بسیاری از علمای دینی و مردم این کشور را برانگیخته
است. از این رو، فعالیت های او در جهت غربی سازی فضای حاکم بر عربستان را
محکوم کردند.
خبرگزاری «مرآه الجزیره» نوشت: آوازخوانان آمریکایی نیمه برهنه روی صحنه نمایش در شهر جده، دختران و پسران جوانی که با هم در مجالس مستهجن مشغول رقص هستند و برنامه هایی که سازمان سرگرمی آن ها را تدوین کرده است، صدای بلند موسیقی حرامی که آرامش شهر را سلب کرده است و … صحنه هایی است که در اثر تلاش مقامات عربستان برای تبدیل ماهیت این کشور به کشوری غیر اسلامی، روز به روز در حال افزایش است و از این جهت که پایه های اسلام را در این کشور سست کرده، خشم شهروندان و علمای دین را برانگیخته است.
پس از دهه ها افراط گرایی و تحجر، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی درهای این کشور را به طور کامل به سوی غربی سازی روش های فرهنگی، دینی و اجتماعی سرزمینش باز کرده است و در صدد است تا در چشم انداز سال ۲۰۳۰ رفاه شهروندان به ویژه جوانانی که در اثر بحران های معیشتی و اقتصادی و به خصوص بیکاری رنج می برند، افزایش دهد. از این رو، سینماهای زیادی ایجاد نموده، کنسرت های مختلط را مجاز دانسته و به زنان اجازه داده است تا در مسابقات فوتبال حضور یابند و ورق بازی (Baloot) را ترویج داده و مسابقات رسمی برای آن ایجاد کرده است و ترانه خوان های غربی نیمه عریان را در شهرهای مذهبی دعوت می کند تا کنسرت برگزار کنند.
نشانه های انحلال دینی و اخلاقی و خشنود کردن غرب از طریق برآوردن خواسته های سیاسی و اقتصادی اش از جمله پدیده هایی است که خشم و انتقاد عموم مردم را برانگیخته است و شبکه های اجتماعی را مالامال از آراء و نظراتی ساخته که این کارهای مسؤولان و مقامات دربار را محکوم می کنند و دیگران را به ایستادگی در برابر این انحرافات دینی و اخلاقی دعوت می کنند.
در همین زمینه، شیخ محمد النوری، معاون مجلس علمای پیوند محمدی عراق و پژوهشگر گفتگوی ادیان، پدیده غربی سازی و خروج از دین را که در عربستان رایج شده است محکوم کرد و از همه مؤمنان خواست تا دربرابر این پدیده بایستند.
همچنین وی با اظهار شگفتی از این رفتارهای مقامات عربستان می گوید: مقامات عربستان به جای این که با فکر اعتدالگرا به مبارزه با افراطگرایی بپردازند و روش های آموزشی، برنامه های سازمان های دینی و روش سازمان های تبلیغاتی را اصلاح کنند از طریق کنسرت های رقص و جشن های مستهجن و شرابخواری به یک نوع افراطگرایی دیگر روی آورده اند. این کار واقعا شگفت آور و برای پیروان پیامبر (ص) و امت اسلامی کاری غیر قابل قبول است.
شیخ دکتر حسان عبد الله، رئیس هیئت اجرایی اتحاد علمای مسلمان لبنان نیز آنچه را امروزه در عربستان اتفاق می افتد هتک حرمت حرمین شریفین خواند و برپایی جشن های مستهجن و دعوت از رقاصه هایی را که بی اخلاقی و رفتارهای خلاف شرع اسلام را برمی انگیرند و ضربه زدن به ارزشهای دینی را به شکل اساسی هدف خود قرار می دهند، مخلّ شأن عربستان دانست.
او همچنین به تبعیت از سید علی خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی ایران آن چه را در عربستان رخ می دهد، جنگ نرم نامید و گفت: غرب با استفاده از وسایل اجتماعی مفاهیم اشتباهی را که هیچ ارتباطی با اسلام ندارد در کشورهای اسلامی منتشر می کند و مردم را از ارزش های اسلامی دور می کند و در مرحله بعد، آن ها را کلا از تعالیم دینی خارج می کنند و در نتیجه هویت اسلامی آنان را ساقط می کنند.