۰

طلاب برای ورود به پژوهشهای اسلامی، ابتدا مبانی اجتهاد را بیاموزند

آیت الله العظمی شبیری زنجانی بر تسلط طلاب به اصول و فقه و مبانی اجتهاد قبلاز ورود به رشته های علوم اسلامی تاکید کرد.
کد خبر: ۱۷۶۶۱۱
۱۴:۲۷ - ۲۲ دی ۱۳۹۷
به گزارش «شیعه نیوز»، آیت الله العظمی شبیری زنجانی بر تسلط طلاب به اصول و فقه و مبانی اجتهاد قبلاز ورود به رشته های علوم اسلامی تاکید کرد.

مرجع تقلید شیعیان در دیدار اعضای موسسه بنیاد امامت و مؤسسه کتابشناسی شیعه، تخصص در اصول و فقه را برای ورود به بسیاری از پژوهشهای دینی ضروری دانست و گفت: طلبه قبل از آنکه وارد هر رشته‌ای در علوم اسلامی بشود مناسب است اصول و فقه را خوب خوانده باشد و به مبانی اجتهاد مسلط شود.

او حضور طلاب در مراکز تخصصی مرتبط با علوم دینی را مثبت دانست و تصریح کرد: طلبه اگر به مبانی اجتهاد مسلط باشد، آسانتر می تواند در رشته‌های دیگر موفقیت بدست آورد و صاحب نظر شود.

آیت الله شبیری زنجانی فعالیت و تحقیق طلاب در سایر مباحث علوم دینی را مستلزم «احساس نیاز و وظیفه» آنها دانست و بیان کرد:اگر شرایط امروز دنیای اسلام به خوبی تبیین شود و طلاب در موضوعی احساس کنند که نیاز به ورود آنان و تلاش و کوشش برای حفظ و نشر آثار اسلامی است، به آن روی می آورند.

در این دیدار گزارشی از همایش بزرگداشت و همچنین مراحل تحقیق و نشر آثار ارزشمند دو عالم بزرگ شیعه در هندوستان، مرحوم "سید دلدار علی” و مرحوم "میر حامد حسین” ارایه شد.

آیت الله شبیری زنجانی با اشاره به جایگاه ویژه «سید دلدار علی» در هندوستان گفت: قبل از ایشان شیعیان هندوستان از فقه و معارف شیعه بی اطلاع بودند و با پیروی از "جامع عباسی” شیخ بهایی امورشان را می گذراندند. یک بخش مهم از پیشرفت و نشر معارف شیعه در هندوستان، مرهون زحمات ایشان و فرزندانش است.

او در ادامه داستانهایی از خدمات ارزشمند و تلاشهای علمی عالم جلیل القدر "میر حامد حسین” و فرزندان ایشان، و همچنین خاطراتی از دیدار با مرحوم "سید محمد سعید” -مرجع شیعیان هند و نوه میر حامد حسین- بیان کردند.

این مرجع تقلید با تاکید بر لزوم احیای آثار عالمان گذشته تصریح کرد: بزرگان دین از همان عالم بر عملکرد امروز ما اشراف دارند و إن شاءالله تأییدات و دعاهای ایشان همراه خدمتگزاران به مکتب خواهد بود. باید تلاش کنیم که آثار این بزرگواران برای جهان اسلام حفظ شود و ان شاء الله همه کسانی که در این مسیر تلاش می کنند، مأجورند.

طلاب برای ورود به پژوهشهای اسلامی، ابتدا مبانی اجتهاد را بیاموزند

طلاب برای ورود به پژوهشهای اسلامی، ابتدا مبانی اجتهاد را بیاموزند
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: