به گزارش «شیعه نیوز»، حجت الاسلام علی سالاری اظهار داشت: تبلیغ چهره به چهره یکی از قدیمی ترین و کهن ترین راه های ارتباطی و نیز تبادل اطلاعات در جوامع بشریت بوده است.
وی با اشاره به اینکه کار مبلغین بسیار پیچیده و تخصصی است، گفت: کسانی که به عنوان مبلغ کار خود را شروع می کنند باید از چندین ویژگی بسیار ویژه برخوردار باشند و نیز اینکه بتوانند خود را با شرایط محیط وفق دهند.
این پژوهشگر دینی ادامه داد: مبلغین در طول انجام وظیفه خود با فراز و نشیب های زیادی روبرو می شوند که این یکی از سختی های کار مبلغ است و گاهی مبلغ دینی در کار خود با جبهه مخالف مواجه می شود و این هم از سختی های کار مبلغان دینی محسوب می شود.
حجت الاسلام سالاری تاکید کرد: مبلغین در بیان مسائل باید بتوانند محیط، روحیه مخاطبین، زمان و موقعیت را به خوبی تحت نظر و کنترل داشته باشند تا خصیصه جاذبه خود را در بین مخاطبین از دست ندهند.
وی با اشاره به اینکه برخی افراد و جریان ها در امور مبلغین دینی اخلال ایجاد می کنند، گفت: اگر از هر مبلغ در این زمینه سئوال شود، بی شک با این وضعیت، یعنی روبرو شدن با افکار متضاد آشنایی داشته و آن را لمس نموده است، لذا کار مبلغین دینی و روحانیونی که در کار تبلیغ دین فعالیت می کنند بسیار حساس است و کسانی باید در این حوزه فعالیت کنند که توانایی آنان ثابت شده باشد.
این استاد حوزه در ادامه با اشاره به اینکه کار مبلغین می تواند تاثیری حتی بیشتر از یک مرکز آموزشی بزرگ داشته باشد، اظهار داشت: اگر مبلغ بتواند به خوبی خود را با شرایط وفق دهد و نیز اینکه با مخاطبین ارتباطی دو سویه برقرار کند، بی شک تاثیر گفتار وی بر جامعه و افراد آن بسیار عمیق تر و موثرتر خواهد بود.
حجت الاسلام سالاری با بیان اینکه در عصر جدید امکانات ارتباطی برای مبلغین دینی به رقیبی جدی تبدیل شده اند، گفت: امکانات رسانه ای و دیجیتالی به معنای واقعی کار مبلغین را به چالش کشانده است، لذا یک مبلغ به ویژه مبلغ دینی باید تسلط کاملی بر علم رسانه داشته باشد، بنابراین کار مبلغ همانند کار یک مهندس و معمار است که با امکانات ساده، بنایی مستحکم می سازد و این بنا همان اعتقادات و باورهای مذهبی مردم می باشد.
وی در پایان سخنان خود گفت: مبلغین باید تسلط کامل بر علوم حوزوی داشته باشند، زیرا در کار خود بی شک با افکار و شبهات بسیاری روبرو می شود که باید جوابگوی آنها باشد.