۰

افزایش جستجویی تلخ در میان کاربران ایرانی گوگل

بررسی آمار جستجوی کاربران گوگل در کلیدواژه «مهاجرت» نشان می‌دهد در یک سال اخیر، از اوایل آگوست ۲۰۱۷ (مرداد ۹۶) تا آگوست ۲۰۱۸ (مرداد ۹۷) میزان جست‌وجوی کلید‌واژه مهاجرت افزایش قابل توجهی داشته است.
کد خبر: ۱۶۷۸۸۳
۱۵:۵۶ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
به گزارش «شیعه نیوز»، بررسی آمار جستجوی کاربران گوگل در کلیدواژه « مهاجرت » نشان می‌دهد در یک سال اخیر، از اوایل آگوست ۲۰۱۷ ( مرداد ۹۶) تا آگوست ۲۰۱۸ ( مرداد 97) میزان جست‌وجوی کلید‌واژه مهاجرت افزایش قابل توجهی داشته است.

اوضاع اقتصادی در شرایط خاصی قرار گرفته و حالا از گوشه‌ و کنار یه زمزمه تلخی را از سوی برخی دوستان، همکاران و حتی آشنایان خود می‌شنویم: « بریم و مهاجرت کنیم».

بررسی آمار جستجوی کاربران گوگل در کلیدواژه « مهاجرت » نشان می‌دهد از اوایل آگوست ۲۰۱۷ ( مرداد ۹۶) تا آگوست ۲۰۱۸ ( مرداد 97) میزان جست‌وجوی کلید‌واژه مهاجرت افزایش قابل توجهی داشته است. این افزایش جستجو در میان کاربران ایرانی گوگل در نمودار زیر قابل مشاهده است.

افزایش جستجویی تلخ در میان کاربران ایرانی گوگل

مسأله‌ای که می‌تواند هشدار جدی برای مسئولان باشد. چرا که مشکلات اقتصادی و یا حتی چالش‌های اجتماعی و آزادی‌های فردی در داخل کشور ممکن است کاربران این جست‌وجوی تلخ را به مرزی از نا امیدی از شرایط امروز رسانده باشد که آنها فکر مهاجرت را در سر بپرورانند. 
جزییات بررسی این کلید واژه در گوگل نشان می‌دهد، تمام این سرچ‌ها با هدف شناخت از مهاجرت به کشورهای خارجی انجام شده و ربطی به مهاجرت‌های داخلی ندارد. همچنین، کاربران در ۵ استان تهران، البرز، قزوین، گیلان و زنجان بیشترین جست‌وجو را در کلید واژه مهاجرت داشته اند.


در تصاویر زیر موقعیت استانی کاربران در سرچ کلید‌واژه مهاجرت را مشاهده کنید؛

افزایش جستجویی تلخ در میان کاربران ایرانی گوگل
افزایش جستجویی تلخ در میان کاربران ایرانی گوگل

نکته قابل توجه دیگر مربوط به سرچ‌های مشابه مهاجرت در گوگل است. به طوریکه سرچ‌های مشابه‌ای همچون ؛ «مهاجرت به روسیه» ، «ایسلند مهاجرت» ، « بهترین کشورها برای مهاجرت » ، « راه‌های مهاجرت به کانادا » و « مهاجرت به کویت » دارای بالاترین میزان جست‌وجو در سرچ‌های مشابه هستند.

افزایش جستجویی تلخ در میان کاربران ایرانی گوگل
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: