۰

مجازات حبس برای اعضای ارتش میانمار به اتهام کشتار روهینجایی‌ها

ارتش میانمار هفت تن از پرسنل خود را به اتهام دست داشتن در کشتار ۱۰ مسلمان روهینجایی در استان راخین به ۱۰ سال حبس و کار اجباری محکوم کرد.
کد خبر: ۱۶۱۰۶۷
۱۳:۱۸ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۷
به گزارش«شیعه نیوز»، ارتش میانمار هفت تن از پرسنل خود را به اتهام دست داشتن در کشتار ۱۰ مسلمان روهینجایی در استان راخین به ۱۰ سال حبس و کار اجباری محکوم کرد.

 این هفت تن از پرسنل ارتش میانمار برای همیشه از ارتش اخراج شدند.

ارتش میانمار در ژانویه سال جاری میلادی در اعترافی بی‌سابقه اعلام کرد که سربازانش ۱۰ تن از روستاییان روهینجایی در راخین را کشتند.

ارتش در بیانیه روز سه شنبه خود اعلام کرد که گروه تحقیقاتی به رهبری ارتش ۲۱ پرسنل نظامی، سه افسر پلیس، ۱۳ نیروی امنیتی، شش کارمند ارتش و شش روستایی را مورد بازجویی قرار داده است. در این بیانیه آمده که در این تحقیقات مشخص شد که سربازان قانون را با کشتار روستاییان نقض کرده‌اند.

ارتش میانمار در بیانیه روز سه شنبه خود آورده است: براساس قانون ۷۱ ارتش میانمار، چهار پرسنل نظامی و سه سرباز به ۱۰ سال حبس به همراه کار اجباری محکوم و برای همیشه از خدمت ارتش اخراج شدند.

نیروهای امنیتی میانمار علیه مسلمانان روهینجایی زمانی دست به اقدامات سرکوبگرانه زدند که یک گروه شبه‌نظامی به نام "رهایی‌بخش آراکان روهینجا" در ۲۵ اوت سال گذشته میلادی به پاسگاه‌های پلیس حمله کرد.

ارتش میانمار عملیات پاکسازی را علیه این "تروریست‌ها" آغاز کرد اما آمریکا و سازمان ملل آن را پاکسازی قومیتی اعلام کردند. در جریان این عملیات قریب به ۷۰۰ هزار تن از مسلمانان روهینجایی به بنگلادش گریخته‌اند.

ارتش میانمار در بیانیه ۱۸ دسامبر ۲۰۱۷ اعلام کرد که یک گور جمعی با ۱۰ جسد از "تروریست‌های بنگالی" در حومه روستای "این دین" در منطقه‌ای واقع در استان راخین یافت شد. مقام‌های محلی و ارتش از آن زمان تحقیقاتی را در این باره انجام داده‌اند.

دولت به صورت معمول مسلمانان روهینجایی را "بنگالی" می‌نامد و آنها را مهاجران غیرقانونی از بنگلادش می‌داند و از اعطای حق شهروندی به آنها امتناع می‌کند.

سازمان کمک‌رسان بین‌المللی پزشکان بدون مرز در گزارش دسامبر ۲۰۱۷ خود پس از انجام تحقیقات اعلام کرد، در درگیری‌های اوت و سپتامبر ۲۰۱۷ دست کم ۶۷۰۰ مسلمان روهینجایی کشته شدند.

اطلاعات بیشتری درباره وضعیت مسلمانان روهینجایی در میانمار در دست نیست چون دولت این کشور از ورود و دسترسی نیروهای کمک‌رسان و رسانه‌های مستقل به شمال استان راخین امتناع کرده است.
منبع: ISNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: