به گزارش «شيعه نيوز»، اعظم ذوالفقاری روانشناس با اشاره به اثرات منفی ازدواج اینترنتی اظهار داشت: در اغلب مواقع اطلاعاتی که در فضای مجازی و اینترنتی توسط اشخاص رد و بدل میشود قابل اعتماد نیست، چراکه در بسیاری از موارد افراد اطلاعات شخصی و فردی خود را در اینترنت و فضاهای مجازی به صورت ساختگی و دروغین به یکدیگر بیان میکنند.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی ازدواج اینترنتی این است که پسران در چنین ازدواجی حاضر به قبول مسئولیت نیستند و در نهایت این زنان هستند که از این شیوه ازدواج آسیب میبینند.
این روانشناس با اشاره به اینکه زوجین در این سبک از ازدواج نسبت به یکدیگر شناخت کافی ندارند و معمولا اطلاعات نادرستی را در رابطه با ویژگیهای اخلاقی و موقعیت مالی خود به یکدیگر ارایه میکنند، تصریح کرد: افراد در زندگی زناشویی خود با حقایقی روبرو میشوند که آنها را دچار مشکلاتی از قبیل شکست عاطفی، افسردگی، واکنش های هیجانی، جدایی و غیره میکند، چراکه آنها بعد از ازدواج به یکباره با اطلاعات و رفتارهای متفاوتی از شریک زندگی خود مواجه میشوند که کاملا با اطلاعاتی که در گذشته به وسیله فضای مجازی از آنها کسب کرده بودند، مغایر است.
ذوالفقاری بیان کرد: در حال حاضر متاسفانه بسیاری از دختران جوان شیوه همسریابی اینترنتی را برای ازدواج و انتخاب همسر آینده برمیگزینند، این در حالی است که بیشتر پسرها با نگرش سرگرمی وارد فضای مجازی میشوند و با ارایه اطلاعات نادرست از خود احساسات دختران را به بازی میگیرند و آن ها را وارد زندگی پر تنشی میکنند که هیچ سرانجام خوشی ندارد.
وی افزود: ازدواجهای به سبک اینترنتی از اعتبار لازم برخوردار نیستند و همواره با درجاتی از دروغ همراه هستند، چراکه در این شیوه برخی افراد سودجو به دلیل ناشناس بودن و دیده نشدن، اطلاعات نادرستی را در اختیار کاربران قرار میدهند و در برخی موارد برای اخاذی و کلاهبرداری با احساسات آنها بازی میکنند.
ذوالفقاری گفت: دختران و پسران جوان باید در انتخاب شیوه های همسریابی دقت کنند و برای جلوگیری از شکست و افسردگی در زندگی زناشویی از مشاور و راهنمای خانواده استفاده کنند تا بتوانند با شناخت و آگاهی بیشتری برای ازدواج گام بردارند.