به گزارش «شيعه نيوز»، مرجع ناظر بر رسانه های الکترونیک پاکستان (پمرا) برای بررسی سخنان توهین کننده به اقلیت شیعیان در دو کانال تلویزیونی می تواند عاملی برای کنترل بیشتر اظهارات ناشی از نفرت تلویزیونی در آینده باشد.
با توجه به اشتباهات این سازمان ناظر در گذشته،تلاش های اندکی تا کنون در خصوص مقابله با سخنان نفرت انگیز در رسانه های الکترونیک انجام شده است و به همین دلیل،اقدام جدید می تواند در این زمینه سابقه مثبتی بر جای بگذارد.
اما آیا این اقدام می تواند نشان دهنده این باشد که سازمان ناظر بر رسانه های الکترونیک کارهای بیشتری را برای جلوگیری از پخش سخنان ناشی از نفرت علیه اقلیت ها آغاز خواهد کرد؟
به یاد داشته باشید،این همان سازمان ناظر است که همچنین از نمایش تلویزیونی «علی عباسی» در ماه مبارک رمضان به اتهام پخش برنامه ای با محتوای تحریک کننده جلوگیری کرد.
این در حالی است که تنها کاری که او انجام داد صحبت از حق جامعه اقلیت بود.
نگاهی به نمونه های نمایش های تلویزیونی که «پرما» از پخش آنها جلوگیری کرد نشان می دهد که مورد جدید یک استثنا بوده است.
از آنجا که دیده بان رسانه های الکترونیک بر روی سیستم شکایت ها کار می کند،تصمیم های اخیر «پرما» برای جلوگیری از پخش برخی برنامه ها،تعدادی از شکایت ها را به عنوان مدرکی دال بر خطاهای رسانه ای استفاده کرده است.
اما تنها دیده بان رسمی رسانه ای در پاکستان نباید تنها برشکایت ها تکیه کند بلکه باید بتواند توانایی عملکرد خودجوش را داشته و ایده های روشن و آشکاری به عنوان دلیل جلوگیری از پخش برنامه ها داشته باشد.
بیانیه منتشر شده از سوی «پرما» نشان می دهد که شکایت ارائه شده علیه کانال های تلویزیونی «صبح نور» و «حرف راز» نشان می دهد که محتوای برنامه این دو کانال ،تحریک آمیز بوده است.
در این شکایت نامه آمده است که محتوای این برنامه ها علیه اقلیتی بوده اند که اعضای آن همواره در معرض تهدید و ارعاب قرار داشته اند.
بر اساس این شکایت نامه ها چنین برنامه هایی نه تنها در راستای منافع ملی نیستند بلکه خشونت علیه اقلیت ها را تشدید می کند.