به گزارش «شيعه نيوز»، بامداد روز گذشته طرح ضربتی پلیس جهت جمع آوری گوشیهای قاچاق در پاساژ علاء الدین اجرا شد.
برخی از کسبه که صبح وارد پاساژ شدند مشاهده کردند که تقریبا عملیات پاکسازی ضابطین قضایی به پایان رسیده و در حال خروج از مجتمع تجاری هستند، آنان نیز صبر کنند تا ماموران به طور کامل خارج شوند، سپس درب مغازههایشان را باز کنند.
ناصر نخویان یکی از مغازه داران طبقه دوم پاساژ علاء الدین در گفتگو با خبرنگار ما، گفت: ماموران ساعت 2 بامداد وارد پاساژ شده و با حضور در طبقه ششم پاساژ و شکستن و تخریب قفل، انبارهای مملوء از موبایل و لوازم جانبی را خالی کرده و با خود بردند.
وی افزود: ارزش ریالی این انبارها نزدیک به 200 میلیون تومان بوده است که تقریبا نیمی از آنان گارانتی داشته و از مبادی قانونی وراد کشور شده است.
این کاسب که بیش از 5 سال است در پاساژ علاءالدین فعالیت میکند، در ادامه صحبتهایش به طرحهای دیگری از سوی پلیس اشاره کرد که از ابتدای سال تاکنون کاسبی را برای شاغلان عرصه موبایل سخت کرده است.
وی گفت: چندین طرح ضربتی دیگری نیز از سوی پلیس در 4 ماه گذشته شاهد بودیم که رسانهای نشد و حتی ماموران با پوشاندن دوربینهای مداربسته هیچگونه ردپایی از خود بجای نگذاشتند.
نخویان گفت: اگر کسی بخواهد پول گمرک بدهد و ماهها در انتظار ترخیص بنشیند باید تمام زندگی خود را وقف این کار کند و ما کسانی را میشناسیم که سرمایه خود را در این راه از دست داده و الان پیک موتوری پاساژ شدهاند.
از سوی دیگر برخی اطلاعات تایید نشده حکایت از آن دارد که پلیس موفق شده در طرح عملیات مقابله با قاچاق گوشی چندین محموله بزرگ را توقیف کند که ارزش ریالی آن نزدیک به 53 میلیارد بوده است.
البته پلیس روز گذشته طی اطلاعیهای اعلام کرد که حین جمع آوری گوشیهای قاچاق 4 متهم نیز دستگیر شدند که هم اکنون تحت بازجویی قرار دارند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی تهران بزرگ در خصوص میزان ریالی گوشیهای جمع آوری شده قاچاق در پاساژ علاء الدین به خبرنگار ما گفت: اطلاعات تکمیلی در دسترس نیست و نمیتوانیم در این خصوص اظهار نظر کنیم.
انتهای پیام
چرا بایستی دها سال قاچاق گوشی وغیره باشد ولی تا بحال مسئولین ندانند ویا کاری نکنند