به گزارش «شيعه نيوز»، سرهنگ دوم علیرضا آذردرخش گفت: متاسفانه برخی از مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مناسبت های مختلف به خصوص مناسبت های مذهبی به دنبال برانگیختن احساسات هموطنان و در نهایت سوءاستفاده از آنان هستند.
وی گفت: یکی از اقدامات مجرمانه این افراد ارائه فایل ها و ادعیه های مذهبی برای دانلود است که گاها برخی از آنها آلوده به بدافزار بوده و به محض دانلود به سیستم قربانی نفوذ کرده و به دنبال عملی کردن اهداف طراح است.
این مقام مسوول افزود: بنابراین هموطنان باید نسبت به دریافت فایل ها از منابع نا معتبر دقت لازم را داشته باشند و در هنگام نصب این گونه نرم افزارها از دادن مجوز دسترسی های مشکوک خودداری کنند.
وی افزود: برخی از نرم افزارها در هنگام نصب از کاربر درخواست می کنند تا برخی از مجوزها(از قبیل دسترسی به دفترچه تلفن، پیامک ها، تماس های تلفنی و...) را به نرم افزار بدهد. با کمی دقت می توان متوجه شد که این مجوزها هیچ ارتباطی به نوع فعالیت نرم افزار ندارد. لذا از نصب این گونه نرم افزارها خودداری کنید.
این مقام مسئول افزود: برخی دیگر از این سایت ها اقدام به دریافت وجه در قبال ارائه خدمات می کنند. خدماتی که یا ارائه نمی شود یا با هدف کلاهبرداری و برداشت غیر مجاز صورت می گیرد.
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا تاکید کرد:کاربران در هنگام پرداخت وجوهات مورد نظر مراقب سایت های جعلی فیشینگ باشند. مجرمان سایبری با طراحی صفحات جعلی شبیه به صفحات پرداخت بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکی هموطنان هستند. لذا دقت در آدرس سایت بسیار مهم بوده و دقت داشته باشند تمامی سایت های معتبر و مهم در فرم ورود اطلاعات خود از پروتکل HTTPS استفاده می کنند.
انتهای پیام/654