به گزارش «شيعه نيوز»، پنجشنبه هفته یک گروه هکری از عربستان سعودی سایت مرکز امار ایران را برای دقایقی هک و از دسترس خارج کرد، این اقدام سعودیها با واکنشهایی از سوی هکرهای ایرانی مواجه شد و یک روز پس از آن، هکرهای ایرانی 2 سایت اصلی مرکز آمار عربستان سعودی را هک کردند.
این جریان ادامه یافت تا اینکه بسیاری از سایتهای دولتی و غیردولتی عربستان سعودی من جمله سایت سایت وزارت امور شهری و روستایی عربستان، سایت دانشگاه ملک عبدالعزیز و دهها سایت دیگر سعودی توسط کاربران ایرانی هک شود.
پس از انجام این عملیاتهای هکری توسط گروههایی از جوانان که میگفتند ایرانی هستند، مسئولان سایبری کشور از جمله سازمان پدافند غیرعامل و شورای عالی فضای مجازی از جوانان کشورمان خواستند که در قبال اقدام نهچندان مهم یک گروه هکری سعودی در هک کردن چند دقیقهای سایت مرکز آمار ایران، "خویشتندار" باشند.
حالا با گذشت یک هفته از آن ماجرا، یک تیم هکری سعودی تعدادی صفحه اینترنتی از صفحات سایتهای وابسته به وزارت امور خارجه ایران را هک کرده است. در این اقدام هکرهای استخدامی سعودی، تعدادی صفحه اینترنتی متعلق به سفارتخانههای کشورمان و وزارت خارجه هک شده و تصویری از پادشاهان سعودی روی آنها قرار داده شده است.
بررسی سوابق اقدامات این گروه هکری، نشان میدهد که این گروه دولتی نبوده اما دولت سعودی آنها را استخدام کرده تا در جهت منافع این رژیم اقدام به هککردن سایتهای دولتی ایران کنند.
این اقدام سعودیها نشان میدهد که آنها حتی از توان عمومی داخلی برخوردار نبوده و مجبور به استخدام گروههای هکری و سایبری برای انجام حملات سایبری استفاده کنند.
جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر جزو کشورهای برتر سایبری جهان بوده و بنابر اذعان کارشناسان آمریکایی در موسسه Defense Tech، ایران جزو 5 قدرت سایبری جهان است.
اگر چه تمام صفحات هک شده توسط هکرهای استخدامی عربستان سعودی، هم اکنون از دسترس خارج شده و در حال ترمیم هستند اما موضوع مهم این است که اگر "خویشتنداری ایران در قبال اقدامات سعودیها" من جمله اقدام دیروز آنها در هککردن سایتهای رسمی و دولتی ایران پایان پذیرد، آیا سعودیها و زیرساختهای عربستان "توان دفاع از خود" در قبال هکرهای جوان ایرانی را دارند؟
انتهای پیام/654