به گزارش «شیعه نیوز»، نام کاربری تقریبا مشابه وارد توئیتر میشوند و در صورت بسته شدن یکی از حسابهای کاربری، بلافاصله حساب کاربری دیگری را فعال میکنند.
توئیتر این امکان را دارد که اخبار را با سرعت بسیار زیادی منتشر کرده و نیز به تمامی رسانههای خارجی دسترسی دارد. هم چنین با توجه به آن که مخاطبان داعش بیش تر آمریکاییها و انگلیسیها هستند که در توئیتر بیش از سایر شبکههای اجتماعی فعالیت دارند، توئیترشرایط مناسب تری را برای تروریستها فراهم آورده است.
داعش هم چنین برای جذب نیروی بیشتر، یک بازی ویدیویی ساخته که در آن بازی هدف بازی کننده، نابودی نیروهای عراقی و آمریکایی است.
در این بازی، صدای اعضای داعش شنیده میشود که تکیه کلام شخصیتهای آن فریاد الله اکبر است و همچنین، مخالفان خود را سلاخی میکنند و سر می برند! هم چنین مفاهیم به اصطلاح جهاد و ایثار در سراسر بازی، حاکم است!
داعشیها به تازگی یک نرم افزار موبایل با نام «فجر البشائر» تولید کردند. این برنامه به زبان عربی بوده و قابلیت نصب بر روی گوشیهای هوشمند و سیستم عامل اندروید، را دارد. این نرم افزار به صورت خودکار کاربر را از آخرین اخبار مربوط به داعش آگاه می کند. هم چنین با استفاده از آن، افراد می توانند سیستم آنتی اسپم توئیتر را دور بزنند و امکان فرستادن انبوه اطلاعات را برای دیگر کاربران داشته باشند.
از جمله اهدافی که تروریستهای تکفیری از حضور گسترده و حساب شده خود در فضای مجازی دنبال می کنند می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- ایجاد رعب و وحشت در میان مردم عادی و مخالفان خود
- تضعیف روحیه طرف مقابل به واسطه بزرگنمایی خود و پیروزیهایش
- تلقین شکست ناپذیری این گروه (هیبت پوچالی)
- القای این مطلب که این گروه، بازیگری تاثیر گذار در معادلات منطقه و صحنه بین الملل است
- ارایه تصویری مثبت از خود به منظور فریب افکار عمومی و در راستای جذب نیرو از کشورهای مختلف
داعشیها علیرغم جمود فکری خود، علاقه بسیاری به استفاده از شبکههای اجتماعی و رسانه نشان داده اند. امواج مختلف فعالیتهای رسانهای داعش، در حالی است که بر پایه افکار آنها، استفاده از فناوری محدود است! برای مثال، بر پایه فتوای علمای آنها دیدن فیلمهای سینمایی و سینما رفتن حرام است!
در عین حال، استفاده از رسانه را برای رسیدن به اهداف خود را واجب می دانند! اگر فعالیتهای گروهک داعش را با فعالیت سایر گروه های تروریستی مقایسه کنیم، خواهیم دید که داعش بسیار بیش تر از گروه های مشابه پیشین، به رسانه و امکانات آن وابسته است. برای مثال فعالیتهای گروه القاعده تنها به انتشار نوارهای سخنرانی در سایتهای اینترنتی و یا مصاحبه با شبکههای تلویزیونی خاص محدود میشد؛ اما داعش از رسانهای مختلف به صورت گستردهای بهره می برد و نیز از تکنیکها، جلوههای ویژه تصویری، تصاویر با کیفیت بالا و تدوین حرفهای به منظور تاثیرگذاری بیش تر بر افکار عمومی و جذب نیرو استفاده می کند.