به گزارش «شیعه نیوز»، لایحه اقدام برای قانونی کردن " سقط جنین از ابتدای بارداری تا دوازده هفتگی" در دسامبر سال گذشته (2015 ) با پیشنهاد "انجمن هواداران سقط جنین مقیم در آمریکا" با لابیهای فراوان آمریکائیها به منظور حمایت از حقوق زنان و تغییر بافت سنتی، اخلاقی و دینی مسلمانان سیرالئون به تصویب مجلس این کشور رسید لیکن رئیس جمهور مسیحی این کشور آقای ارنست بای کوروما تاکنون این لایحه را به دلیل فشارهای رهبران مسلمان و مسیحی، دینی و سنتی بودن جامعه و ارائه مشورتهای ضروری - از جمله شیخ احمد تیجان سیلاه رهبر شیعیان و امام جمعه مسجد مرکزی فریتاون - امضا نکرده است.
رئیسجمهور سیرالئون ضمن مخالفت شدید خود، این لایحه را جهت بررسی بیشتر ابعاد ناهمگون آن با اعتقادات مردم این کشور و عدم مغایرت آن با باورهای دینی و سنتی مردم به مجلس برگرداند.
بر اساس گزارشهای خبرگزاریهای بینالمللی، پنجشنبه هفته گذشته شورای بین الادیان سیرالئون در اعتراض به تصویب"لایحه قانونی کردن سقط جنین تا دوازده هفتگی"توسط نمایندگان مجلس این کشور طی انجام فراخوانی و با حضور صدها تن از رهبران دینی مسلمان و مسیحی و جمع کثیری از "تشکیلات طرفداران زندگی" تظاهرات هشدار دهندهای در فریتاون برگزار کرد.
به نمایندگی از جامعه مسیحیت سیرالئون اسقف آرچی بالد کول، رئیس کلیساهای پنطی کاست این کشور با اتخاذ موضع در بخشی از بیانیه خود با بیان اینکه "این لایحه ارزشهای اساسی فرهنگی و دینی سیرالئونیها را تضعیف میکند گفت "قانونی کردن سقط جنین تا دوازده هفتگی" نوعی ترویج " فرهنگ مرگ" در جامعه بوده و باعث میشود " گرایشهای فردی و آزادیهای شخصی " جایگزین "ضروریات اخلاقی" و "وجدان انسانی" در جامعه شود.
در یک اقدام دیگر " شورای بین الادیان سیرالئون" اخیرا در خصوص معرفی موضع اسلام نسبت به تلاش برای قانونی کردن سقط جنین در سایت بین المللی آل آفریکا مقالهای منتشر کرده است.
شورای بین الادیان سیرالئون تشکیلاتی قانونی، قدیمی و مرکب از رهبران ارشد و تاثیرگذار مسلمان و مسیحی از جمله شیخ احمد تیجان سیلاه امام جمعه مسجد مرکزی شیعیان فریتاون است.
در بخشی از مقاله شورای بین الادیان سیرالئون آمده است: "در اسلام، تمام طول زندگی انسان اهمیت دارد. کشتن یک انسان بی گناه حتی در مراحل اولیه آن مانند سقط جنین به منزله کشتن تمام بشریت میباشد و از سوی دیگر نجات یک انسان حتی به هنگام جنین یا در مراحل اولیه و جنینی او مانند نجات زندگی تمام بشریت است".
در پاسخ به اینکه این لایحه در دور دوم مجلس سیرالئون چه سرنوشتی خواهد داشت؟ آیا نمایندگان با لابیهای طرفداران غربی سقط جنین آن را دوباره تصویب خواهند نمود یا نه؟ آیا رهبران دینی این کشور با استمرار مخالفت خود، موفق خواهند شد تا یک بار دیگر از تبدیل شدن آن لایحه به قانون جلوگیری نمایند؟ آیا آقای ارنست بای کروما رئیس جمهور این کشور که به رعایت آرمانهای دینی اسلام و مسیحیت مشهور بوده و به باورهای دینی احترام عملی قائل است در برابر امضاء نهائی آن مقاومت خواهد کرد یا نه ؟ باید گفت که با توجه به بافت سنتی و دینی سیرالئون به نظر میرسد با قانونی شدن این لایحه مخالفتهای شدیدی به عمل خواهد آمد و در نهایت کنار گذاشته خواهد شد.
انتهای پیام/654