۰

مشارکت گسترده نظامیان و پلیس تایلند در قاچاق روهینگیایی های مسلمان

کمیسیون پلیس تایلند 32 نیروی پلیس از واحدهای مختلف را به اتهام دست داشتن در قاچاق مسلمانان روهنیگیا، به پست های غیر فعال انتقال داد.
کد خبر: ۱۰۰۲۷۱
۱۳:۳۶ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۴
به گزارش «شیعه نیوز»، روزنامه 'بانکوک پست' روز سه شنبه اعلام کرد، انتقال این نیروها پس از جلسه کمیسیون پلیس که با حضور معاون نخست وزیر و وزیر دفاع این کشور برگزار شد، انجام گرفت.

'سومیوت پومپونموآنگ' رییس پلیس تایلند بدون نام بردن و مشخص کردن درجه این افراد، گفت که تصمیم این کمیسیون برای مقابله با این افراد براساس پیشنهاد فرماندهان آنها در کمیته مرکزی تحقیقات (سی.آی.بی) و پلیس های استانی مناطق مختلف اتخاذ شده است.

کمیته مرکزی تحقیقات (سی.آی.بی) یک سازمان پلیسی ناظر بر بخش مقابله با جرائم و بخش مبارزه با قاچاق انسان است که مسئولیت رسیدگی به جرائم جنایی در تایلند را بر عهده دارد.

پلیس تایلند در بخش های جنوبی ناظر مهاجرانی مسلمان میانماری بوده اند که از طریق دریای 'آندامان' و با کشتی هایی با مسافران بیش از ظرفیت به سوی تایلند و یا مالزی در حال حرکت بودند.

'پراویت ونگسوئون' وزیر دفاع تایلند دست داشتن برخی مقامات رسمی این کشور به ویژه نیروهای نظامی و پلیس در قاچاق انسان را مورد تایید قرار داده است.

وزیر دفاع تایلند گفت که در ارتش مثل سایر شغل ها افراد خوب و بد وجود دارد.

دادگاه استان 'ناتاوای' تایلند به تازگی حکم دستگیری سه نیروی ارتش و یک افسر نیروی دریایی را به دلیل دست داشتن در قاچاق انسان صادر کرده است.

این چهار فرد که اکنون تحت پیگرد قانونی قرار دارند، از بین هفت نفری هستند که در ارتباط با قاچاق انسان، با یگان عملیات امنیت داخلی در جنوب تایلند و سومین یگان دریایی منطقه ای در دریایی آنادامان' ارتباط داشته اند.

این افراد شامل 'ناتسیت ماکسوئان' معاون یگان عملیات امنیت داخلی در استان 'ساتون'، 'ویسوت بونا' و 'سانتات فتنوی' از اعضای یگان عملیات امنیت داخلی در استان 'چومفون' و همچنین 'کامپانات سانگتونگچین' از سومین یگان دریایی منطقه ای این کشور هستند.

'ناتسیت ماکسوئان' معاون یگان عملیات امنیت داخلی در استان 'ساتون' روز گذشته اعلام کرد که در مورد حکم دستگیری احساس نگرانی دارد، اما در حال حاضر آمادگی یک نشست خبری برای پاسخگویی به اتهامات وارده را ندارد.

'ناتسیت ماکسوئان' گفت که با اسناد موجود حاضر به دفاع از خود است و فرمانده وی همواره از هر نوع برخورد با مهاجران روهینگیا که پس از غرق شدن قایق، خود را به ساحل رسانده اند و یا توسط قاچاقچیان به کشورهای دیگر فرستاده شده اند، اطلاع داشته است.

در ارتباط با پرونده قاچاق مسلمانان روهینگیا به تایلند تاکنون 153 نفر تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و 90 نفر نیز بازداشت شده اند.

مقامات تایلند همچنین 37 نفر از مجموع 77 نفری که به موارد پولشویی در ارتباط با قاچاق مسلمانان روهینگیا متهم هستند را بازداشت کرده اند.

انتهای پیام/ 852
منبع: IRNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: