۰

اسلام آباد ادعای افغانستان درباره شبکه حقانی را رد کرد

اسلام آباد ادعای افغانستان در مورد حضور و فعالیت شبکه حقانی در پاکستان را رد کرده و می گوید بخش بزرگی از آن شبکه در ایالت وزیرستان شمالی نابود شده است.
کد خبر: ۹۸۱۷۹
۱۲:۱۸ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
به گزارش «شیعه نیوز»، فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان، در جریان دیدار از پاکستان خواستار لغو مجازات اعدام در این کشور شد.

 پاکستان به مدت شش سال احکام مجازات اعدام در این کشور را اجرایی نکرد. نواز شریف، نخست وزیر پاکستان، اما پس از حمله تروریستی طالبان در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۴) در این کشور که بر اثر آن بیش از ۱۴۰ نفر کشته شدند، اجرای مجازات اعدام را از سر گرفت.
 
از ماه دسامبر سال گذشته میلادی تاکنون حدود ۲۰۰ نفر در این کشور اعدام شده‌اند. وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه "دی نیشن" از دولت پاکستان خواست که بار دیگر اجرای احکام مجازات اعدام در این کشور را متوقف کند.
 
وزیر امور خارجه آلمان همچنین از مقامات پاکستان خواسته است با هند و افغانستان آشتی کنند. او از همه کشورهای منطقه دعوت کرد به خاطر منافع منطقه از کدورت‌های خود با همسایگان چشم‌پوشی کنند.
 
 اشتاین‌مایر پس از دیدار و گفت‌وگو با نواز شریف، نخست وزیر پاکستان گفت که امکان پیشرفت در مبارزه موفقیت‌آمیز با تروریسم در منطقه افزایش یافته است. او گفت: «باید در اینجا هم شرایطی بوجود آید که مواضع مختلف به هم نزدیک شوند، حتی اگر بعضی مشکلات هنوز برطرف نشده باشند.»

 وزیر امور خارجه آلمان روز یکشنبه (۸ شهریور / ۳۰ اوت) در جریان دیدار از افغانستان و گفت‌وگو با مقامات این کشور نیز از آنها خواسته بود روابط خود با پاکستان را بهبود بخشند. افغانستان پاکستان را متهم می‌کند که از طالبان حمایت می‌کند.

همچنین مشاور نخست وزیر پاکستان در دیدار با وزیر خارجه آلمان، ضمن رد ادعای افغانستان در مورد حضور و فعالیت شبکه حقانی در پاکستان، گفته حضور شبکه حقانی در افغانستان بیشتر است.
 
کوشش فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان، برای نزدیک کردن مواضع پاکستان به هند و افغانستان در حالی صورت می‌گیرد که سیاست آمریکا در قبال پاکستان تشدید یافته است. سوزان رایس، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا، انتقادهای مشخصی به دولت پاکستان کرده و خواست‌های مشخصی از دولت این کشور دارد.

رایس از دولت پاکستان خواسته است که شدت عمل بیشتری در مبارزه علیه افراط گرایان نشان دهد؛ این افراط‌گرایان در افغانستان دست به اقدامات تروریستی می‌زنند و سپس خود را در مناطق مرزی پاکستان مخفی می‌کنند.

گفته می‌شود رایس پاکستان را تهدید کرده که آمریکا در صورت همکاری نکردن پاکستان در مبارزه جدی با طالبان کمک‌های میلیاردی خود به این کشور را قطع خواهد کرد. آمریکا به پاکستان مظنون است و بر این نظر است که مقامات پاکستان خواستار بی‌ثبات کردن افغانستان‌اند و این امر را به وسیله سازمان اطلاعات این کشور (ISI) پیش می‌برند.

 
انتهای پیام/654
 
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: