۱
اسقف لبنانی:

امام موسی صدر عصاره یک امت بود

رییس اسقف‎های کاتولیک منطقه فرزل و بقاع لبنان تاکید کرد: با وجود گذشت 37 سال از ناپدید شدن امام موسی صدر، جریان فکری و معنوی و شیوه های تربیتی و سیاسی ایشان همچنان در بین ما حضور دارد.
کد خبر: ۹۷۶۵۱
۱۵:۰۲ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۴
به گزارش «شیعه نیوز»، عصام درویش، رییس اسقف های کاتولیک منطقه فرزل و بقاع لبنان در نشستی با عنوان «هم زیستی در اندیشه امام موسی صدر» که از سوی جنبش امل و به مناسبت بزرگداشت امام موسی صدر، در شهر ابلح لبنان برگزار شد، تاکید کرد: سخن گفتن درباره انسان های بزرگ کار راحتی نیست، امام موسی صدر از بزرگان کشور ماست که توانست مرحله درخشانی را در تاریخ لبنان رقم بزند.

وی ادامه داد: نمی خواهم درباره ارث سیاسی وی سخن بگویم، چرا که در این زمینه باید سیاستمداران سخن بگویند و نمی خواهم از اوضاع و چگونگی ناپدید شدنش حرف بزنم چون معتقدم انسان های بزرگ ناپدید نمی شوند و در تاریخ و هویت امت باقی هستند و همواره حضورشان احساس می شود.

اسقف درویش افزود: هرگاه از مقاومت سخن به میان می آید یاد امام صدر زنده می شود و هرگاه درباره برادری و ارتباط و هم زیستی و دوستی بین ادیان سخن می گوییم او را یاد می کنیم. امام موسی صدر نمادی از نمادهای وحدت لبنان و رویایی است که به دنبال تحقق آن هستیم. سالگرد ربوده شدن آن مرد بزرگ فرصتی است تا از تعصب های مذهبی رهایی پیدا کنیم و ایمان بیاوریم که خوبی در لبنان پیروز خواهد شد.

اسقف درویش تاکید کرد: ما امروز نیازمند بنای پل های محبت و رابطه و پذیرش طرف مقابل هستیم و اینها تنها زیربنای سالم برای ساخت لبنان جدید برپایه عدالت ، برابری و احترام دو جانبه و همکاری در جهت منافع لبنانی هاست و امام صدر پیش از همه به فکر تجدید خطاب دینی بود و دین را در خدمت انسان می دانست نه انسان را در خدمت دین. وی معتقد بود دینی که منجر به افزایش شان و کرامت انسان نشود دین الهی نیست.

وی افزود: امروز مسوولیت بزرگی بر عهده شخصیت های دینی قرار دارد. ما باید خطاب دینی خود را تصحیح کنیم و سخنان خود را در جهت آزادی انسان از بند تعصب و تفکرات بسته به کار گیریم. سیاست مداران نیز باید در اظهارات خود تجدید نظر کنند و به دنبال تشویق برای گفت و گوهای حقیقی باشند تا وحدت افکار و دلها حول محور مشترکات ایجاد شود و همه لبنانی ها احساس رضایت و اطمینان خاطر داشته باشند.

اسقف درویش یادآورشد: در یک جمله می توان به طور خلاصه گفت که امام موسی صدر عصاره یک امت بود که در یک شخص تجلی کرده بود. او به یک اندازه غصه مسلمانان و مسیحیان را در دل داشت و به ویژه به محرومان توجه ویژه ای نشان می داد و در این خصوص اهمیتی به عقاید و جنس و رنگ و نژاد و طایفه نمی داد.

انتهای پیام/ 852
منبع: RASA NEWS
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۶
فدایت ای گل زیبای هستی نمی دانم کجابی ما نشستی کنون دربندی ولیکن در اینجا نهان در قلب ما اما تو هستی بخواهم از خدا هر لحظه صد بار کند رحمی به ما تا تو بیایی اللهم فک کل اسیر