به گزارش «شیعه نیوز»، این دو سازمان فوق با امضای این توافقنامه به ارتقاء پژوهش، ترویج اطلاعرسانی و آگاهیبخشی درباره تامین مالی اسلامی از طریق همکاری با یکدیگر اقدام میکنند.
به گفته یک مقام رسمی در شورای عمومی بانکهای اسلامی و مؤسسات مالی (CIBAFI)، تأمین مالی اسلامی میتواند به عنوان ابزاری کارآمد در توسعه مالی در سطح جهان هم در کشورهای اسلامی و هم سایر کشورها ایفای نقش کند.
ابایومی الاوود، رئیس بخش تامین مالی اسلامی در بانک جهانی، در این باره گفت: امضای این یادداشت تفاهم نشان دهنده توجه بانک جهانی به توسعه صنعت خدمات مالی اسلامی است. این صنعت رو به گسترش قطعا بر نحوه تحول و تکامل تامین مالی در دنیا تاثیر خواهد گذاشت و به رشد فعالیتهای اقتصادی واقعی کمک خواهد کرد. از سوی دیگر نظام مالی اسلامی در رفع چالشهای پیشرو برای ریشهکنی فقر و افزایش رونق اقتصادی برای همگان مؤثر است.
وی با اظهار خرسندی از همکاری نزدیک بانک جهانی با CIBAFI افزود: این همکاری به تقویت موسسات مالی اسلامی، استحکام چارچوب حقوقی و نظارتی، و همچنین بهرهمندی از اصول و تجربیات به دست آمده از صنعت خدمات مالی اسلامی همچون تعاملات سالم در فضای کسب و کار، مدیریت ریسک و توسعه بازار کمک شایانی خواهد کرد.
بر اساس گزارشات منتشر شده در اوایل سال جاری میلادی، ارزش مادی صنعت بانکداری و تامین مالی اسلامی در پایان سال از 2.5 تریلیون دلار فراتر خواهد رفت، زیرا این صنعت با گسترش دامنه فعالیتهای خود توانسته است به بازارهای جدید بینالمللی را یابد.
گفتنی است در حال حاضر بالغ بر 1500 سازمان و موسسه در بیش از 90 کشور در زمینه بانکداری و تامین مالی اسلامی فعالیت میکنند که 40 درصد از این کشورها غیراسلامی هستند.
انتهای پیام/654