به گزارش خبرنگار «شیعه نیوز»، در ضیافت افطار و دیدار روحانیون و علمای کاشان با آیت الله میر سید محمد یثربی که در شامگاه دهم ماه مبارک رمضان در حسینیه معظم له برگزار شد، ایشان اظهار داشتند: در سوره تغابن، نام یوم التغابن برای روز قیامت آمده است و مرحوم ابن فهد حلی در توضیح آن روایتی آورده است که در روز قیامت برای هر بندهای به عدد ساعات روزهای عمرش خزائنی باز می شود، بعضی از خزانهها وقتی باز میشوند سرور و شادمانی میبیند که اگر این سرور بر اهل جهنم باز شود از عذاب رها میشوند، بعضی از خزانهها وقتی باز میشود در آن ظلمت و نفرت است که اگر این نفرت بر اهل بهشت وارد شود از لذت بهشت باز میمانند، اما بعضی خزانهها هم خالی است و از آن جز ندامت و حسرت عاید نمیشود.
ایشان در توضیح این روایت به علما توصیه کردند: علمای اعلام توجه داشته باشند که این ماه، ماه تجارت است و میشود خزانههای ساعات لیل و نهار را از نور و سرور و ابتهاج سرشار نمود، اما اگر این ساعات به غفلت بگذرد آن وقت در یوم التغابن، خزانهها را خالی خواهیم دید و آن روز غبن است.
ایشان افزودند: در این ایام که یک آیه، به یک ختم قرآن ثبت میشود و یک هدایت از جاهل، هزارها پاداش دارد، اگر ما ساعاتی را که برای مردم صرف میکنیم، وارد خزانههای ما نشود این حسرت است.
آیت الله یثربی تأکید کردند: امروز دین ابزار گرایشهای سیاسی شده است و مردم جامعه ما و کل بلاد اسلام نیازمند دریافت درست از دین هستند، مردمی که دیروز در مسجد کویت نماز میخواندند چه گناهی داشتند؟ آیا آن واقعه را جز کجفهمی از دین رقم زد؟ در شب 7 تیر سال 1363 آیا جنایت کشتار عده زیادی از سرمایههای ملت و نظام را جز بداندیشی و بدفهمی از دین رقم زد؟
ایشان تصریح کردند: وقتی دین ابزار و ملعبه سیاسیکاری شود و خدای ناکرده روحانیت ما هم ملعبه این جریانات قرار بگیرند چه نتیجهای دارد؟
ایشان افزودند: ما امسال در سال سی و هفتم انقلاب هستیم، انقلاب ما پا به میانسالی گذاشته و این دوران تعقل و تفکر و اندیشه است.
استاد برجسته دروس خارج حوزه علمیه قم یادآور شدند: قبلا بخشی از روحانیت متهم به جوانزدگی بودند و برخی نیز متهم بودند که دین را باب میل چند کاسب بازاری میگویند که هردوی اینها غلط است، اما غلطتر از اینها این است که جریانات جزماندیش سیاسی بخواهند به روحانیون بگویند که دین را چگونه بگویند.
ایشان افزودند: بعضی نیز خدای نکرده به خاطر پول گرفتن از اینها و برخی به خاطر ترس، دین را آنگونه که آنها می خواهند میگویند و توجه ندارند که چه دینی را تبلیغ میکنند؟ دینی که دین حزبی و سیاسی است.
معظم له تاکید کردند: دینی مورد تایید است که مشرف به سیاست باشد یعنی سیاست بشود سیاست دینی نه این که دین، سیاسی شود و دو تا بچه که از نهاد و ارگانی هم تغذیه میشوند بخواهند به ما یاد بدهند.
ایشان تصریح کردند: اگر رازقیت خدا را باور کنیم دیگر ابزار دست جریانهای سیاسی نخواهیم شد و ملعبه کسانی نخواهیم بود که به منافع و مطامع خود میرسند و روحانیت را به دنبال خود میکشند. این اوج بدبختی است که روحانی ما آخرتش را برای دنیای سیاسیکارها و سیاستبازها خراب کند و در روزی که باید خزانهها را بگشایند با خزانههای خالی روبرو شود و دیگر آن روز حسرت خوردن فایدهای ندارد.
انتهای پیام / 434