۱

تناقض گویی های شیخ الازهر درباره شیعه

"احمد طیب" شیخ الازهر با بیان اینکه صحابی کسی است که با پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) همنشین بوده است و این برخلاف دیدار لحظه ای با پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که باعث اختلاف بین شیعه و سنی شده است، قضیه عدالت صحابه است؛ اهل سنت و جماعت معتقدند که همه صحابه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) عادل هستند؛ لذا هرصحابی که مصاحبتش با پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) ثابت شود، باید صفت عدل نیز برایش اثبات شود زیرا عدالت و مصاحبت دو روی یک سکه هستند.
کد خبر: ۹۲۵۱۷
۱۰:۳۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۴
به گزارش «شیعه نیوز»، احمد طیب که در سخن روزانه خود اندکی پیش از افطار در تلویزیون مصر سخن می گفت، افزود: سنی و شیعه مسلمان  و مومن هستند؛ ما امت واحد و فرزندان دین واحد زیر لوای واحد هستیم. واجب نیست که به قضیه عدالت صحابه ورود کینم اما ما اکنون درباره مسائل مذهبی درون اسلام سخن می گوییم .

شیخ الازهر با اشاره به اینکه از مسائل مذهبی مورد اختلاف سنی و شیعه، قضیه عدالت صحابه است، مدعی شد: اهل سنت معتقدند که صحابه عادلند اما شیعه متاسفانه این قضیه را انکار می کنند و اعتقادی به عدالت صحابه ندارند و باب نقد را بر صحابه پیامبر گشوده اند و گاهی اوقات این نقد به تکفیر صحابه منجر می شود.

وی موضوع اختلاف نظر شیعه و سنی درباره عدالت صحابه را از مصیبت های بزرگ مسلمانان دانست و مدعی شد: از مصیبت های بزرگ مسلمانان است که فرد مسلمانی معتقد باشد که می تواند اصحاب پیامبر(صلی الله  علیه و آله و سلم) و عایشه را تکفیر کند. چگونه فردی ایمان به محمد(ص) و ایمان به قران را حفظ می کند در حالی که ابوبکر، عمر و عایشه را تکفیر می کند.

وی با بیان اینکه الازهر تفرقه بین مسلمانان را نمی خواهد، درادامه ادعاهای خود افزود: الازهر نمی تواند در برابر مسائلی که مستقیما اهانت به اهل سنت است، دست بسته بایستد.

این شخصیت اهل سنت مصر با این ادعا که تبلیغات شیعه علیه اهل سنت و بشارت به شیعه علیه ما زیاد شده و به دخالت در کشورها و مسائل سیاسی و کشتار تدبیل شده است، ادعا کرد: ما اکنون به جوانان توصیه می کنیم که این سخن را باور نکنند زیرا دروغ و کذب است توصیه من به جوانان شیعه این است که از این سفسطه ها دوری کنند.

شیخ الازهر با اهانت به شیعه و با بیان اینکه از جمله اکاذیب شیعه این است که به عادل نبودن صحابه اعتقاد ندارند، و معتقدند که صحابه مرتکب گناهان کبیره می شوند و دشمنان خدا و رسول خدا هستند ، تصریح کرد: عدالت ماهیتی در نزد انسان است که او را از ارتکاب گناهان کبیره و گناهان صغیره اهانت امیز یا مباحات مخل مردانگی باز می دارد؛ شخص عادل نمی توند گناه صغیره ای را مرتکب شود چون مخل آبرو وشرف است و  مباح را به خاطر اینکه به مردانگی او خلل وارد می کند، انجام نمی دهد.

انتهای پیام/768
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۱
سلام. یعنی هر فردی مصاحبت و همنشینی با پیامبر اسلام ص داشته عادل است؟؟؟؟؟؟ پس این همه هشدارها به مؤمنان شامل حال هیچ کدام از صحابه نمی شده؟ آیا منافقین مدینه با پیامبر همنشینی نداشتند؟؟؟؟ ملاک واقعی عمل صحابه بوده