۰

دادگاه پاکستان حکم بازداشت مشرف را 14 روز تمدید کرده است

یک دادگاه ضد تروریستی پاکستان، حکم بازداشت پرویز مشرف، رئیس جمهور سابق این کشور را تا چهارده روز تمدید کرد.
کد خبر: ۵۴۷۱۳
۱۰:۲۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:


به گزارش «شیعه نیوز»، روز شنبه (۲۰ آوریل، ۳۱ فروردین) در گزارشی از دادگاه استماع ضد تروریستی در اسلام آباد، تصاویری از مشرف را که در میان تدابیر شدید امنیتی به دادگاه وارد می‌شد، نشان داد.

صدها وکیل حقوقی در مخالفت با مشرف که دست‌بسته در کنار نیروهای امنیتی حرکت می‌کرد، شعار سر می‌دادند.

دادگاه عالی اسلام آباد، روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل، ۲۹ فروردین) دستور دستگیری رئیس جمهور سابق پاکستان را به اتهام تصمیم جنجالی وی مبنی بر عزل و بازداشت خانگی ده‌ها قاضی در سال ۲۰۰۷ میلادی، صادر کرد.

نیروی پلیس پاکستان، روز جمعه (۱۹ آوریل) مشرف را دستگیر کرد و وی را در مهمان‌خانه مقر پلیس در شهر اسلام‌آباد تحت بازداشت خانگی قرار داد.

«محمد امجد»، سخنگوی حزب «مسلم لیگ تمام پاکستانی‌ها» به خبرنگاران گفت: دادگاه دستور حضور دو هفته‌ای ژنرال مشرف در بازداشت را صادر کرده است.

وی افزود: «وکلای ما اتهام‌های مطرح شده مبنی بر این که ژنرال مشرف قضات را در سال ۲۰۰۷ اخراج کرده و آن‌ها و خانواده‌هایشان را برای شش ماه تحت بازداشت خانگی قرار داده، رد کرده‌اند. این موضوع قطعا نادرست است.»

امجد گفت، ما از دادگاه خواسته‌ایم ژنرال مشرف را به بازداشت در مرکز پلیس بفرستد تا بتوانیم برای آزادی به دادگاه‌های بالاتر رجوع کنیم.

یک مقام ارشد پلیس گفته است، این که مشرف به زندان انتقال یابد یا در مکانی امن نگه داشته شود، به نظر مقامات منطقه‌ای بستگی دارد.

پرويز مشرف، رئيس پيشين ستاد نيروي زميني ارتش پاکستان با اتهامات مختلف از جمله دخالت در ترور بی‌نظیر بوتو، نخست وزیر سابق این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی و نیز دخالت در قتل یک رهبر بلوچ، مواجه است.

ديده‌بان حقوق بشر از دولت پاکستان خواسته است پرویز مشرف را به علت نقض گسترده و جدي حقوق بشر در دوران رياست جمهوري بازخواست کند.

مشرف در سال ۱۹۹۹ میلادی، با کودتاي نظامی، نواز شريف، نخست وزير وقت را از برکنار کرد و با حفظ سمت نظامی، در مقام «رئیس اجرایی» پاکستان، اداره امور کشور را به مدت سه سال در اختیار گرفت.

وي سال ۲۰۰۱ میلادی با برگزاري يک همه‌پرسي خود را رئيس جمهور پاکستان اعلام کرد.

پرويز مشرف در سال ۲۰۰۸ به دنبال فشارهاي داخلي، در يک سخنراني تلويزيوني از مقام رياست جمهوري استعفا داد و در تبعیدی خودخواسته، پاکستان را ترک کرد.

رئيس جمهور پيشين پاکستان پس از چهار سال اقامت در دبي و لندن، با وجود تهديدهای طالبان مبنی بر کشتن وی، ماه مارس ۲۰۱۳ میلادی به اين کشور بازگشت.

منبع: پرس تی وی به نقل از تلویزیون پاکستان

انتهای خبر/ خ . ن
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: