۰

سياست‌هاي كثيف آمريكا در قبال بحرين

"آميتابه پال" در مقاله اي تحت عنوان "آمريكا هنوز هم از سركوب معترضين در بحرين حمايت مي كند" به سياست هاي رياكارانه و كثيف آمريكا در قبال بحرين اشاره مي كند و اوباما را بدليل حمايت از رژيم سركوبگر آل خليفه سرزنش مي كند.
کد خبر: ۵۲۲۹۴
۱۰:۱۷ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۱
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، دو سال پيش در چنين روزي، رژيم آل خليفه در بحرين سركوب مردم آن كشور را آغاز كرد. اين كاري است كه آن رژيم هنوز هم به آن ادامه مي دهد و دولت اوباما نيز شريك جرم آن رژيم بوده است. در 14 فوريه سال 2011 ميلادي "بيداري اسلامي" در بحرين آغاز شد. سركوبگري عليه آنان بلافاصله آغاز شد. در آن زمان دولت بحرين بطور آشكارا از نيروهاي متجاوز سعودي كمك خواست تا در سركوب معترضين به ياري اش بشتابند. سعودي ها نيز با همراهي "باراك اوباما" رئيس جمهوري آمريكا به درخواست دولت بحرين پاسخ مثبت دادند.

صدها تن از معترضين در اثر درگيري با نيروهاي دولتي در بحرين به شهادت رسيدند. نيروهاي امنيتي بحرين در طول دو سال گذشته به سركوب مخالفين ادامه داده اند. صدها تن از معترضين در زندانها به سر مي برند. تنها در ماه گذشته ميلادي، دادگاه تجديدنظر بحرين حكم حبس ابد براي هفت فعال برحسته سياسي بحريني را صادر نمود. "عبدالهادي الخواجه" در ميان اين افراد بود. او بدليل اعتصاب غذايي كه انجام داده است شرايط جسماني وخيمي دارد.

"جو استورك" معاون بخش خاورميانه ديده بان حقوق بشر در اين باره مي گويد "حكومت بحرين سياست خود را از وعده دادن مبني بر انجام مذاكره با معترضين به سركوب آنان و خفه نمودن هرگونه صداي اعتراضي تغيير داده است. چنين اقداماتي باعث بي اعتباري بيشتر حكومت بحرين مي شود، حكومتي كه پيش از اين ادعا كرده بود كه به حقوق بشر احترام مي گذارد."

"ريس الريش" در مورد وضعيت بحرين مي گويد "تظاهرات اعتراضي در بحرين بصورت روزانه ادامه دارد و در چند هفته گذشته به اوج خود رسيده است. گروهي متشكل از احزاب و جريانات مخالف دولت در بحرين به رهبري حزب "الوفاق" به بسيج عمومي معترضين ادامه مي دهند و تظاهرات گسترده اي را برگزار كرده اند."

در مورد جنايات نيروي امنيتي بحرين تنها مي توان به اين مورد اشاره كرد كه از سال 2011 تاكنون هشتاد و هفت نفر توسط نيروهاي امنيتي بحرين به شهادت رسيده اند. آمريكا در اين ميان نقشي خطرناك و رياكارانه ايفا مي نمايد. دولت اوباما با توجه به منافع اقتصادي خود و قيمت نفت و تعقيب سياست ايران هراسي آمريكا را در مقابل خواست ملت هاي منطقه قرار داده است. آمريكا گمان مي كند كه با اعمال فشار بر ايرانيان مي تواند به عربستان سعودي كمك نمايد. حمايت از سركوب اعتراضات در بحرين نيز به همين خاطر از سوي آمريكا صورت مي پذيرد.

"مريم الخواجه" دختر "عبدالهادي الخواجه" زنداني سياسي بازداشتي در بحرين در اين باره مي گويد "ما مي بينيم كه آمريكا هنوز هم به دولت بحرين سلاح مي فروشد همچنين دولت انگليس نيز به اين فعاليت ادامه مي دهد. آنان به دنبال تامين منافع اقتصادي خود هستند و اين كار را به بهانه تامين امنيت انجام مي دهند."

در مورد جنايات اعمال شده عليه مردم بحرين "جن مارلو" در ماه نوامبر نوشت "دو پزشك از ديده بان حقوق بشر اظهار داشتند كه كودكان بسياري در اثر سركوب هاي نيروهاي امنيتي رژيم بحرين آسيب ديده اند. بسياري از زنان در اثر حمله نيروهاي امنيتي بوسيله گاز اشك آور هنوز هم در هراس بسر مي برند. من با دختران دانشجويي مواجه شدم كه از سوي نيروهاي امنيتي مورد سوء استفاده جنسي قرار گرفته بودند."

مركز حقوق بشر بحرين و مركز حقوق بشر خليج فارس در نامه اي خطاب به اوباما خواستار ميانجي گري وي براي آزادي سيزده فعال سياسي از زندانهاي رژيم آل خليفه در بحرين شده اند. اوباما به جاي حمايت از مردم بحرين از رژيم سركوبگر آن كشور دفاع مي كنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران به نقل از پروگرسيو

انتهای خبر/ ز.ح
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: